Hej då cm!

Måtten minskar. Delvis kanske lite fusk.. men ändå. 🙂

Äntligen hittat lite bättre rutiner med maten. Inga sötsaker (har 2 Ben & Jerry’s stående i frysen men de lockar knappt. Endast för krislägen. 🙂 ) och betydligt färre kolhydrater (i princip bara gröten på morgonen).

Tar det lite försiktigt med träningen, iaf med tunga lyft. Nacken är inte helt ok ännu.

Igår var jag i Halmstad en sväng. Beauty Bar & Allergimottagningen stod på schemat. Den sista blev dessvärre avbokad i sista stund.
Hos Beauty Bar har jag gjort 3 Cavi-Lipo behandlingar nu.
1 gång lår, 1 gång mage + haka & 1 gång armar.
Efter omgången med magen så lovade jag mig själv aldrig mer. Behandlingen i sig var inte smärtsam eller obehaglig (visst.. det känns när de drar över med vakuumsugen) men det var framförallt känslan dagen efter som var värst! Som om jag hade fullt med blåmärken på insidan! Kunde knappt skratta. Och då tog väl behandlingen knappt 1 cm vilket var mindre än jag hoppats på. Däremot efteråt så har jag ändå känt att magen varit lite tightare.. så nog har det funkat alltid!
Men så igår så bestämde jag mig i sista stund för att köra mage iaf (tänkte mig låren eller rumpan annars). Något mildare behandling denna gången och det tog 2 cm direkt!

Hemma igen så blev det en sväng till gymmet. Viktigt att svettas efter en sådan behandling. Och jag svettades! Körde löpning i en kvart. Sen lite bröst innan jag gick tillbaka till löpbandet. Avslutade med armhävningar i tempo till musiken i lurarna samt några få magövningar för stabilitet.

På tal om musik.. här kommer några nya favoriter.

Jason Derulo – Talk Dirty

Avril Lavigne – Let Me Go ft. Chad Kroeger

Calvin Harris & Alesso – Under Control ft. Hurts

Morgonen ägnades åt yoga. Eller iaf BodyBalance. Skööön start på dagen. Kände mig så lugn och harmonisk efter avslappningen/meditationen. 🙂

Maaaaaaassor att göra på jobbet. Inte en lugn stund. Men motivationen och engagemanget bara växer. Roligare och roligare.

Efter jobbet blir d shopping! Det stora gula varuhuset väntar. Kanske hinner me nåt mer träningspass ikväll. Får se när man är hemma igen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *