Vatten under broarna

Galet lång tid har gått sedan jag senast uppdaterade den här sidan.

Gick in nu och funderade på om jag skulle ta bort allt eller låta det vara kvar. Landat i att jag låter det ligga kvar, det är ju trots allt historia som gjort att man är där man är idag. Orden jag skrivit gällde då. Men mycket har hänt. Mycket!

Året 2022, då jag inte skrivit ett enda inlägg, går nog till historian som mitt mest händelserika någonsin.

De två största bitarna är att jag flyttat! Sålt mitt fina hus på Skrea Strand och flyttat till Vesslunda. Stortrivs! Och det var nödvändigt att flytta. 3 stora skäl.
1. Ekonomin (återkommer till det lite senare)
2. Huset började bli för litet. Barnen började tröttna på att dela rum.
3. Allt tjafs med kommunen och störande trafik utanför.

För att utveckla punkt 1. Som jag skrev i förra inlägget (från 2021) så var jag och J särbos. Det gick lite fram och tillbaka. Ihop. Inte ihop. Försökte. Gav upp. Ingen kan komma och säga att vi inte kämpat för att hålla ihop familjen. Men till slut gick det bara inte längre.
Att bo själv i ett hus funkar, men som ni vet så har världsläget ändrats rätt drastiskt på sistone. Räntorna & elpriserna stack iväg… och för min del så blev det ohållbart. Hade jag bott kvar idag hade jag haft en räntekostnad på ca 12000 i månaden. Det går bara inte för ett singelhushåll!

Så i slutet av våren 2022 kikade jag runt bland hus till salu och hittade ett fantastiskt fint hus i Vesslunda. Det satte bollen i rullning och jag bestämde mig för att försöka sälja mitt. Fanns ju vissa saker som behövde klaffa. Behövde få tillräckligt för mitt gamla hus eller pruta ner på det jag ville ha. Kikade på andra hus också, men kom hela tiden tillbaka till Vesslunda. Det var här jag ville bo!

I juli så kom det upp till försäljning och sen gick det snabbt! Ett fantastiskt par fick jag möjligheten att träffa då de kom för tidigt till visningen. Jag fick hålla i visningen tills mäklaren kom och det blev nog avgörande för att det till slut blev affär. 🙂

Fick det jag begärde och det möjliggjorde en affär. Så på samma dag skrev jag både sälj- & köpekontrakt. Fick tillgång till nya huset i slutet av augusti och lämnade mitt gamla i slutet av september. En intensiv månad med packande, flyttande och fix med nya huset.

Den andra stora saken var som sagt att förhållandet till slut gick i kras. Så ja, nu är man singel. Känns sjukt ovant. Men håller dörrarna öppna för vad framtiden har att ge.

Har även hoppat in desto mer i politikens korridorer. Tänker inte gå in på det så jättemycket här. Men jag får verkligen jobba med de frågor som jag brinner för vilket är juridik och miljö. Kommer att lämna Förvaltningsrätten när min period är över till årsskiftet 23/24, hinner inte med allt.

Well, en kort uppdatering. Kul att skriva av sig. 🙂

Ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *