Marklyft & gåstol

Ett inlägg som handlar om det mesta.. 🙂

En liten sammanfattning av senaste dagarna kanske.

Träningsmässigt så känns det just nu kanon trots en envis hosta/förkylning. Körde marklyft i förrgår och kom upp till 110 kg där jag körde 2or! Underbart! 🙂 Ryggen är fortfarande stark, bara greppet som skall vässas. 

 Och igår körde jag lite ben. Hade inte planerat det utan det bara blev just det när jag väl kom till gymmet. Har inte skrivit ner något träningsschema ännu, och ärligt talat gillar jag att köra lite freestyle och träna de muskelgrupper som känns pigga & fräscha. Blev inga knäböj även om jag var sugen, hade inte med mig varken lyftarskor eller knäskydd, men det blev lite sumoböj ståendes på två stepbrädor hållandes i en 16-kilos kettlebell. Lite utfall i TRX o några andra övningar blev det också. Rumpa o ben värkte ordentligt efter passet. 🙂 Och så fick hjärtat jobba lite, det är konditionskrävande att aktivera så många (och stora) muskler samtidigt som man gör i knäböj. Kan tyvärr meddela att min kondition suger. Helvete va otränad jag är. Måste ut o gå mer och göra övningar som får pulsen att rusa lite.

Ellie har varit med på gymmet alla gånger. Jäklar va snäll hon är! Eller så älskar hon bara att vara på gymmet. Antar att hon börjar bli van vid alla ljud, ljus, dofter och personer som finns där. 

 Kostmässigt så går det åt skogen. Äter nåt onyttigt varje dag. Choklad, glass, bullar, massor med juice etc. Måste skära ner på sockret nu alltså. Man märker att man är lite smått beroende när man blir sötsugen varje kväll. 😛 Storleksmässigt och viktmässigt så står jag dock rätt still.. men ska ju ner några kg till är det tänkt. Speciellt nu när man börjar leta klänning..

Ellie börjar få upp ögonen för kost nu. Hon har börjat med smakportioner. Blåbär samt Päron är poppis men Morot & Potatis-burken ratade hon. Inga roliga grimaser. 🙂 Idag fick hon även testa ett nytt sätt att äta, nämligen med hjälp av en sån här.
sassy
Man lägger helt enkelt i en bit som lillan skall få smaka på, idag blev det banan. Ellie älskade det! Hon sög o tuggade för glatta livet men motoriken är inte 100 än så det där nätet med bananbiten hamnade överallt i ansiktet och runtomkring. 🙂 Hon grejar det säkert inom kort. Allt går med en sån väldig fart nu! Hon växer så det knakar, har fått sortera ut alla storlekar 62 och mindre.
Idag fick hon även prova gåstolen för första gången. Hon tyckte den var helfestlig! Inte för att hon kom nånvart.. fötterna nådde preciiis ner till golvet, men att sitta där och pilla på knappar, ratten & spakar var skoj. När pappa kom hem och visade att man kunde sätta i batterier så det spelades melodier när man tryckte på de där knapparna, ja då blev det ännu roligare. 🙂 

 Idag blev det ingen träning för min del. Vågar inte pga halsen. Stack dock iväg o fick solat! Har inte solat solarium på typ ett år. Och det var sååå skönt! Precis va jag behövde. 🙂

Well.. det var det jag orkade skriva just nu. Hade säkert nåt annat i åtanke också som skulle präntas ner, men det får räcka för nu. 🙂

Natti natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *