Adios Spotify. Hej Apple!

Nehepp, time for change!

Haft Spotify i flera år, men nu är det dags att byta.

Apple erbjuder en prova-på-period på 3 månader, så tänkte jag skulle testa. So far är jag rätt nöjd med tjänsten.

Dock har jag inte fått det att funka med att spela upp på en enhet och styra musiken från en annan. Brukar ha iPaden inkopplad till stereon, men så kan jag byta låt med iPhonen. Inte fått det att funka…än.

Sen är det klart att man saknar sina gamla playlists, men fördelen är också att man nu skapar nya. Och Apple Music har ett bra ”förslags-system” på roliga playlists. När jag skaffade tjänsten fick jag välja ett gäng genrer, samt vilka artister jag gillade. Utifrån de valen så skapar Apple en massa nya playlists med såväl välkända som okända låtar. Bra när man vill ha nåt nytt att lyssna på. 🙂

Apple-Music-vs-Spotify_thumb800

Tjänsten är som sagt gratis i 3 månader.. sen kostar det 99:-/månaden. Spotify har höjt o kostar numera 129:-/mån. Får se om vi kanske kör ett familjeabonnemang på nån av dem istället. Älsklingen har Spotify men har numera en ”stenålders-telefon” som bara går att ringa & smsa med.. ganska onödigt att ha ett abonnemang då.

Vilken tjänst tycker ni är bäst?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *