Ben på midsommar

Glad midsommar på er!! 🙂

I skrivande stund kommer här faktiskt några regndroppar, men regn hör väl nästan midsommar till? Det är iaf inte ens i närheten av så kasst väder som de lovade på typ smhi.

Var ute o härjade lite på stan igår. Tog det dock rätt lugnt och cyklade hem redan vid 01. Kl 08 imorse vaknade jag. Cyklade upp till bageriet och fixade frallor och jordgubbar (2 små söta gossar stod utanför o sålde) till mina föräldrar. Åt bästa frukosten..
Midsommarfrukost
Den gamla vanliga. Men med färska jordgubbar på. Yummie! 🙂

Lite pyssel här hemma sen bar det av till gymmet. Bestämde mig för att köra ben. Har ärligt talat slarvat som fan med benträningen på sistone. Min höft är fortfarande inte bra och tunga knäböj är uteslutet. 🙁
Dock så funkar det bättre i benpressen. Vet inte va själva ”släden” väger, men lastade på 120 kg och värmde upp ordentligt i 2 set med 12or. Sen på med 30 kg till och en 10a. Upp till 190 kg och 2 set 8or. Kändes faktiskt okej i höften. Måste ta reda på va släden motsvarar i vikt, den väger ju inte 0 kg iaf.

Körde därefter utfall med stång på axlarna.
10x 40kg
10x 50kg
6x 60kg
6x 60kg
Lite lustigt att jag tar lika mycket i utfall som i knäböj. Brukar man inte va svagare i utfall?
Fick bra kontakt och det brände duktigt i skinkorna.

Körde därefter lite raka marklyft. Började på 60 kg, gick upp till 70 men sen ner till 60 igen för att inte tappa tekniken och istället köra fler reps.

Körde lite mage, knä mot mage i TRXen och sen var det dags för vader. Superset x3 utan vila emellan. Först vadpress i maskin direkt följt av vadpress stående på stepbräda. NO vila emellan. Vaderna var som tennisbollar. Älskar den övningen. 🙂

Avslutade med lite mera mage. La en 20-kilos viktplatta på ryggen och körde en tabata-planka.

Gött pass!!

När jag kom hem väntade godsaker hos grannen/päronen. På klassiskt midsommarvis serverades sill, potatis, gräddfil & sallad. SÅ gott!!
Dukat för midsommar

Och till efterrätt blev det jordgubbar med råsocker och grädde. Yummie.
Efterrätt Jordgubbar & grädde

Nu väntar en powernap sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Bestämt att jag jobbar imorrn kl 07 nu iaf. Funkar för bra för mig.

Ha nu en underbar dag gott folk. Och ta det lugnt med de luriga nubbarna! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *