Aaaarmar!

Helt sjuuuk pump man fick i biceps igår då!!

Mötte V på Strandhälsan för ett träningspass. Planen var först ett lite mer crossfit-inspirerat pass, men där var knappt något syre i lokalen och ganska mycket folk. Så vi la om schemat och körde mer klassisk styrketräning.

Började med biceps och pull-ups. Fixar 3 på egen hand sen behöver jag lite assistans.
Därefter körde vi högreps. 8-kilos hantlarna för min del. 25 reps på första setet, 20 på andra och 15 på sista. Herrejävlar va det krampade i armarna!! Hade varit fräckt o ha ett måttband till hands för biceps växte sig stor för en stund! Även underarmarna krampade och ville knappt släppa hanteln.

Körde hammercurls med rep. För att spexa till det lite ställde vi oss på en upponervänd bosuboll. Lite balans med i övningen helt enkelt!
hammercurls på bosuboll

Därefter gick vi vidare till triceps. Började med smalbänk.
20 kg (stången) x16
30 kg x12
40 kg x10
45 kg x6
Eller körde vi nå mer set? Eller fler reps? Glömt..

Push-downs i 2 steg efter det. Pallar inte förklara (igen), men nu ligger det faktiskt en video på övningen på Instagram. 🙂 Check it out!

Avslutade passet med burpees.
burpees 0 likesHatar egentligen burpees, men va gör man inte för att få lite konditionsträning. Körde stege/pyramid. Börja med 10, sedan 9, 8, 7, osv ner till 1. Först körde V, sedan jag.. så växelvis hela vägen hem. När den ena körde burpees fick den andre en kort vila. Hej puls!

Svettiga men nöjda. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *