72,5 kg knäböj

Inte jättepigg på träning masade jag mig ändå iväg till Tullbro vid 19.30. Hade 1½ timme på mig att köra ben, och framförallt knäböj. Det som triggade mig var mina nya tights från Six Deuce och mitt finfina bälte från Wahlanders.Bälte Sweetie

Några av styrkelyftarna var kvar iaf och som vanligt bjöds det på massa skratt och härliga kommentarer. 🙂 Skönt gäng!

Körde igång med mina knäböj.
Uppvärmning med stången.
40 kg x10
40 kg x8
50 kg x6
55 kg x4
60 kg x3
60 kg x3
65 kg x2
70 kg x1
72,5 kg x1
72,5 kg x2
På de sista lyften försökte jag komma hela vägen ner trots liiite strulande höft. Inte så att det gjorde ont, men efter skadan så är jag lite skrajsen (omedvetet) för att gå för djupt. Men kom ner till att låret var parallellt med golvet iaf. Nån cm djupare.
Plockade sedan av lite vikter o körde några reps på 50 kg och senare 40 kg där målet var djuuuupa böj och fokus på viktplacering, knän och tja..hållning.
Bältet gjorde susen iaf! 🙂

Tiden sprang iväg, och jag hann bara med en övning till. Raka marklyft.
60 kg x10 med ”vanligt” grepp utan hjälpmedel.
80 kg x6 med grippers
90 kg x4 med grippers
60 kg x6 med grippers

Sen var det dags att lämna lokalen. Hemgång. Planerade att handla på vägen hem men pallade inte. Raka spåret hem till kisen. Han var på bushumör när jag kom hem. Attackerad mina fossingar (inte helt oprovocerat. Busade tillbaka minst lika mycket). 🙂
Six Deuce och Jerikoff

Ääääälskar verkligen tightsen! SÅ sköna!! Ska absolut beställa hem fler. 🙂

Lite chill i soffan innan läggdags. Jerikoff tyckte det var en väldigt bra idé att lägga sig rakt över mattes armar när hon satt i soffan o knappade på mobilen. Tyckte väl jag var osocial eller nät. 🙂
Jerikoff protesterar

Nä, nu är det läggdags! Soooova!! Var uppe tidigt imorse och gick en morgonpromenad. Och imorgon bitti är det dags igen! Äntligen hittat tillbaka till den rutinen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *