Tjejweekend i storstan!

Okej! Här kommer ett långt inlägg! Ska försöka sammanfatta min fantastiska helg i Stockholm med mina underbara, träningstokiga & smått galna brudar!

Tiiiidigt i fredags ringde klockan. Hade packat lite kvällen innan och förberett det sista som skulle med. Väldens snällaste mamma körde mig, Pia & Jenny till stationen. 6.22 rullade tåget upp mot Göteborg där vi sedan fick byta till ett X2000 mot Stockholm. Trots bokade platser på detta tåg hamnade vi i 2 rader.. vi ville ju sitta mittemot varandra så vi kunde snacka. Det gick fram till Skövde då vi snodde några andra platser vid just ett sådant bord, men vid Skövde hoppade ett nytt sällskap på och tog ”vårt” bord. Frågade den snälla konduktören om det inte fanns nåt annat bord ledigt på det långa tåget.. hon hänvisade oss 5 vagnar bort.
Jag och J traskade bort för att reka och mycket riktigt hittade vi ett bort… som iofs råkade vara i 1a klass, men hela vagnen var ju tom så vi tog det bordet. 🙂 Jag väntade medan J hämtade P och våra väskor.
När de kom till 1a klass såg jag att de snott med sig nån annans väska! Vi knäcker oss av skratt och tjejerna går tillbaka med den stulna väskan för att hämta min. Döm om min förvåning när de kommer tillbaka med en annan väska.. men inte min väska den här gången heller! Nu var det min tur att gå igenom tåget o skämmas lite för att hämta rätt väska. Folk skrattade rätt friskt. Bjuder på den. 😉

Resan upp bjöd på många skratt. Framme i Sthlm irrade vi runt som de lantlollor vi é innan vi hittade till vårt hotell, Clarion Sign.
Clarion SignÜberfint hotell!! Rummet var dock inte klart så vi bara lämnade våra väskor och begav oss ut på stan.
Stockholm

Vädret var tyvärr inte det bästa denna helgen. Mulet och ganska regnigt. Tur vi fick låna paraplyer från hotellet.

Vi började med att gå mot Fitness Lifestyle på Dalagatan 48 på Odenplan. Jag var på jakt efter ett par Freddy WR.UP. Blev dock besviken när jag provade då de inte alls satt som jag hade hoppats. 🙁
Gick och åt lunch istället på Hemma Vasastan. Ett fantastiskt place med såååå god mat! Fisksoppa med saffran

Därefter strosade vi vidare. Besökte MM Sports butik på Sveavägen där vi mötte upp Emma (min styrkelyftarvän som numera bor i Sthlm) och ett gäng andra affärer!! Kortet hade kunnat glöda men höll igen lite. Skulle ju till Fitnessgalan på lördagen och planerade att ev fynda lite där.

Blev en smarrig middag på Kalori i Kungshallen. God & nyttig mat!
KaloriOrkade inte med nåt träningspass, allt promenerande fick räcka, så vi drog oss hem till hotellet istället. Innan läggdags gick vi till hotellets SPA och deras pool på taket. Trötta och flamsiga störde vi säkert de andra gästerna, men hade galet roligt i 20 min i en upplyst pool med utsikt över Stockholms stad. 🙂 Vackert!

Lördagen startades med hotellfrukost. Yum yum yum!!
Hotellfrulle1 Hotellfrulle2

Sedan styrde vi kosan mot Sats Odenplan. Blev ett rygg- & bicepspass för min del.
IMG_4497 IMG_4516

Tillbaka till hotellet för att duscha o dumpa av träningsväskorna, sen vidare till Globen för Fitnessgalan! Mycke folk, men själva mässan var inte lika stor som Fitnessfestivalen i Göteborg.. hade jag väl inte väntat mig heller. Men lite o titta på fanns där ju… och provsmakning av proteinbars, aminosyror & PWOs i mängder!! Det behövdes, för alla 3 var tröööötta! Såg dessvärre inget av tävlingarna, vilket var synd. Hade ju inte skadat med lite ögongodis. 😉
Fitnessgalan

Efter mässan så åkte vi förbi Fitness Lifestyles andra butik som hade nyöppning samma dag. Det visade sig va ett smart drag. Efter ännu fler par provade WR.UP hittade jag äntligen ett par som satt som en smäck! (var tvungen att googla om det heter en eller ett smäck.. )
Förvisso 900 kr fattigare för ett par tights, men fick med mig en goodiebag med en massa Celsius (väldigt bra för en beroende som jag), en shaker samt en massa prover på protein, aminos o PWOs. Weeee!! 🙂

Emma & PiaMina underbara vänner Emma & Pia!

Hem igen till hotellet, dumpa av alla kassar, o sen vidare till Sats Odenplan igen. Ett kort men intensivt pass! Duschade där o gick sedan till TGI Friday’s på Stureplan. Lite kul att knalla runt på Stureplan en lördagskväll o se alla ”pryda stroppar” med värsta märkeskläderna och näsan i vädret, samtidigt som vi går i ”vardagskläder”, nytvättat hår i en slarvig knut i nacken o en träningsbag på axeln. Couldn’t care less! Konstaterade att det där partylivet med champagne o lyxerier är inget jag trivs bland ändå.
Åt iaf den godaste burgaren ever! P & E tog varsinn efterrätt, själv hoppade jag över det. En ”Ultimate Southwest Jalapeño Burger” fyllde ut magsäcken mer än väl!
Ultimate burger TGIF

Tog oss nätt o jämt hem till hotellet. Trötta fötter! Låg i sängen o såg precis en skäggig dam vinna Eurovision innan vi slocknade.

Söndagen. Sista dagen i Sthlm. Startade dagen med morgoncardio på hotellets gym följt av hotellfrulle (fan va jag älskar hotellfrukost!!).
Clarion Sign GymPackade o begav oss till Sats Odenplan. Blev ett mediokert bänkpass för min del. Fick upp 60 kg, men det var inte superlätt. Jag vet att kroppen klarar det, men just nu sitter det ganska mycket negativa tankar kring styrkelyftandet i skallen. Jag vill liksom inte. Drivet är borta. Jag vill träna, må bra, bli starkare, bygga stora muskler, tighta till mig, få bättre flås, bli flexiblare… men jag känner inte för att tävla. Saknar Emma o Erik (mina vapendragare på klubben) nåt oerhört! 🙁
Nästa tävling på lördag.. ska försöka vässa psyket o viljan tills dess!

Tog oss till Kalori igen för en massa god mat, strosade runt lite bland butikerna innan vi begav oss mot T-centralen och tåget hemåt. SJ skötte tiderna exemplariskt. Hamnade dessvärre inte vid nåt bord med plats för 4, men jag o J satt o tjöta hela vägen till Götet. Sista tågresan Gbg – Fbg fylldes av skratt. Trötta o slutkörda så var humorn ”på topp”. Satt o drog skämt heeeela vägen hem. Halva vagnen störde sig säkert på oss och halva vagnen satt o fnissade med oss. 🙂

Vet ni vad Nils Karlsson Pyssling frågade krogvakterna? Är det chill-i-vip:en eller?

Vad säger göteborgaren i Star Wars? Nu får du jeeedaj!

Vad kallar man en kort profferssor i matte? Miniräknare!

Home sweet home nu iaf. Var en zombie imorse. Tur man fick med sig några celsius hem. 🙂 Vilodag från gymmet idag. Kroppen är sliiiiiten! Lätta pass tisdag & onsdag och sedan vila innan lördag.

Tack brudar för en uuuuuunderbar helg!! Ler bara jag tänker på våra galenskaper! Love you! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *