Sen träning och storshopping

Den här dagen har bara sprungit iväg!!

Jobb på kontoret sen iväg inåt landet till det stora gula varuhuset känt från tv. Gekås. Om ni inte har varit där.. åk dit. Eller nej, åk inte dit. Jag pallar inte stå i kö! 😛 Som tur var så var det lugnt där ikväll. Ingen kö i kassan.. alls.

Drygt 1600 spänn fattigare men många saker rikare! Massor med Beef Chips, Weider proteinbars och andra gottigheter.

Även katten fick lite leksaker. 🙂
kattleksaker

Kom hem närmare 20.30 sen bar det av till gymmet för lite armträning med V.

Började med biceps. Hantelcurls som uppvärmning. 10 och 12-kilos hantlarna för min del.
Testade att köra ”bamsecurls” därefter vilket inte funkade så bra då det gymmets ”cablecross” har för sådana där armar man kan ställa i olika lägen.. men med mycket kortare armar än de på friskis. Sålunda så blev avståndet mellan handtagen för kort. Körde enarms bamsecurl vilket ställde mer krav på balans och bålstyrka.

Övergick till hammercurls med rep. Här körde vi till fail o lite till! Grymt bra pepp! Thanx!

Sist ut för biceps var pull-ups. Miss i planeringen.. det var ju denna övningen vi skulle göra först?! 5 st.. sen fick det va. Biceps ville nästan hoppa ur armen vid det här laget.

Över till triceps. Smalbänk! ”Värmde” med stången följt av ett set med 30 kg och sen 2 set 40 kg x10 reps.

Var inriktade på dips.. men saknade en ordentlig dipsställning (finns en.. men den är fastskruvad i väggen.. och för mig som vill köra med ett rätt så smalt grepp så innebär det att jag skulle dunka huvudet i väggen när jag går ner/fram). Testade dips i ringarna för första gången. Övertygad om att det absolut inte skulle gå blev jag iaf glad och förvånad att jag klarade en. 🙂 Kändes dock mer i bröst tyckte jag.

Körde push-downs i 2 steg. Go känsla i rygg o triceps.

Avslutade med smala armhävningar. 12 st skulle göras och vi började med fötterna på en hoppbox. Klarade 10 sen fick jag gå ner o sätta fötterna i golvet för de sista 2.

Lite flummande och klättrande i monkeybaren/takstegen. Lite magövningar. Lite stretch och tjöt innan det var dags att åka hem.

Hemma väntade en överaktiv och galen katt. Började nästan misstänka att han smakat på mitt Craze medans matte var borta. Började packa upp kassarna från Gekås och skulle fotografera allt gott jag köpt.. Jerikoff tyckte att det var ett perfekt tillfälle att hoppa in i bilden. 😛
sabotör

Nåväl. Nu är klockan på tok för mycket. Jag borde sova!! Men är pigg… Sådan katt sådan matte?

Avslutar med en grym video på två andra träningsgalningar, och med en av mina favoritlåtar i bakgrunden.. bästa motivationen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *