Run like the wind!

Vilket bra pass det blev!! Har varit taggad för träning hela eftermiddagen. Cyklade hem på rekordtid trots motvind (berodde nog mest på att det hängde regn i luften och jag kände inte för att hamna mitt i ett skyfall).

Landade en stund i soffan innan jag samlade ihop mina saker och cyklade bort till gymmet. Började med axlar följt av biceps. Kändes grymt bra och fick bra kontakt. Körde militärpress med stång, lateral raise (hantellyft åt sidan), axelpress med hantlar, omvända flyes i pec dec maskinen. Lite övningar för rotatorcuffen också.
För biceps blev det curls med stången och ”bamsecurls”. För en gångs skull har jag en bild på denna övning så nån kanske kan ge mig det riktiga namnet?
Bamsecurl

Efter styrkebiten hade jag mer att ge. Caaaardio! Bytte om till mina 2XU-tights (vilket inte var det lättaste att kränga på sig när man redan är lite småsvettig) och löpardojor och ställde mig på löpbandet. Första minuterna gick inte alls som jag ville. Mina trådlösa lurar började pipa för dåligt batteri (bara att hoppa av bandet och fixa till det vanliga headsetet). Första hundra meterna så började kroppen protestera. Känningar i vänster vad. Håll. Fan me!
Hoppade av o stretchade lite. Fortsatte sedan springa… och nu gick det fanimej bättre! Hjärnan skrek fortfarande ”Trååååkigt” när jag höll ett stadigt tempo… så det fick bli lite intervaller istället.

Bästa låten att kuta intervaller till är den här gamla dängan..
Blümchen – Heut’ ist mein Tag
Blir 3 ordentliga tempoökningar. Sista biten höll jag 18 km/h låten ut. Och det gick så bra! Hade kunnat springa lite till. 🙂 Tror massagen i lördags gjorde mer nytta än jag kunde ana. 🙂

Fyllde på med energi när jag kom hem. Ägg och räkröra på danskt rågbröd! SÅ gott!! Köper aldrig bröd annars, men när jag var i stan innan och köpte bröd åt morsan så kunde jag inte låta bli att köpa en limpa till mig själv. Västra Bageriet vet hur man bakar. 🙂
Äggmackor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *