Kärlek

I lördags var det alla hjärtans dag. Älskar min J alla dagar på året, men lördagen blev ändå lite extra mysig. 🙂

Gav mannen sovmorgon. Tanken var att jag också skulle sova ut ordentligt, men givetvis vaknar jag redan kl 07. Typiskt!
Tänkte gett mig på lite renovering, men ville inte börja bröta runt när han sover. Iofs hade det kunna smälla en bomb precis utanför, han hade inte vaknat ändå! Önskar jag kunnat sova så hårt. Jag vaknar av minsta lilla ljud.
Tog en skön morgon i soffan med en smarrig frukost. Nyhetsmorgon stod på i bakgrunden men jag var fast i ett gammalt spel som nu släppts till iPad.

Älskade dessa spelen när jag var liten. 🙂 Klassiskt äventyrsspel där man går runt och plockar upp föremål, pratar med karaktärer och löser problem. Spelen har dessutom en stor dos humor. 🙂
Så ladda ner Monkey Island till er surfplatta. Enkelt sätt att slå ihjäl ett par timmar.

Framåt lunch hade älsklingen vaknat. Min plan med att vi skulle ägna dagen åt renovering gick dock åt skogen. Istället blev det en vända till Gekås. Inte för att vi behövde nåt speciellt, var typ 3 veckor sedan jag var där med morsan och fyllde på förråden med duschtvål, tvättmedel, hushållspapper etc.
Ändå slutade notan på drygt 2000 kr, mest beroende på att J hittade en supersnygg skinnjacka som kostade fyrsiffrigt. Ingen billig jacka, men hade man köpt den i en vanlig modebutik så hade den säkert kostat det trippla. Han blev heeeeet i den! 😉

Vi strosade runt o lagom tempo o plockade på oss lite varor. Åt lunch i Gekås restaurang o sen svängde vi inom NetOnNet på vägen hem. Fick köpt en present till J som jag spanat efter men som inte fanns någonstans i Falkenbergs centrum. En kombinerad alla härtans dag & födelsedags-present. Det bästa är att nu kan jag få tag på honom. 😉

Väl hemma blev det ett snabbt pass på gymmet. Körde mina prehab/rehab-övningar.
IMG_9819
Ovant med gummiband. Men säkert nyttigt. Tar paus från de riktigt tunga vikterna ett tag.

Sen var det bara hem och duscha, fixa iordning sig, o sen knalla ner till Ocean Bar & Grill (eller det kanske inte heter så längre? Bara Ocean Hotel?). En romantisk middag för 2. J testade råbiffen till förrätt och därefter blev det fläsklägg för hans del och pasta med musslor för min. Mums!
Kom hem och däckade av trötthet..

Söndagen bjöd på sovmorgon… men jag tog den inte. Vaknade kl 8 sen var det kört. Bara att gå upp och äta frukost. Älsklingen sov till lunch..
Denna dag fick vi iaf tummen ur och fick gjort lite renovering på övervåningen. Det är skoj när man väl kommer igång, men sjukt ångestframkallande när det bara ligger och väntar. J målade och jag spacklade & slipade. Bra att vara ihop med en gammal målare. Proffs! 🙂

Åkte ut och övningskörde. Det börjar närma sig nu med körkortet för min älskling. Han kommer fixa det galant. Hoppas bara han inte få en nitisk kontrollant från transportstyrelsen.
J åkte därefter till gymmet, jag var för slö så stannade hemma o städade istället. Det blev min träning. 🙂
Kvällen avslutades med tacos och trevlig sällskap. 🙂

Nu är det måndag. Ny vecka, nya tag. Idag ville kroppen inte alls upp i tid. Varför är det så? När man har sovmorgon så vaknar man tidigt, o när man måste upp tidigt så är det ett helvete att masa sig ur sängen.

Well well, får se vad denna veckan har att erbjuda. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *