PT-timme

Kan en del om träning & kost, men ibland är det bra att ta hjälp av en personlig tränare iaf.

Förra året (eller var det förrförra?) vann jag ett presentkort hos Motionshuset när jag blev ”Motionshusets starkaste kvinna”. Har förvisso lämnat MH nu och börjat på Friskis, men nu kom å andra sidan ett tillfälle då jag verkligen ville ha hjälp med ett pass.

Lite snack i 10 minuter sen körde vi igång. Nya övningar med hjälp av kroppsvikt, gummiband, medicinboll & bosuboll. Såväl styrkeövningar som stretchövningar. Allt för att hitta en bra balans & förbereda kroppen på vad som komma skall.

Styrkelyftandet har jag lagt på hyllan för tillfället. Inga tävlingar i år. Ringde igår och flyttade över mitt kort på Tullbro till min sambo som har mer nytta av det. Han var där igår en sväng o tränade bänkpress. Min hulken fick upp 170 kg! Så stolt flickvän! 🙂 Hoppas han kör igång med tävlandet när han är varm i kläderna.
Det är tävling nu till helgen men den är i GBG och vi har hans son, så det får bli pulkaåkning istället. Däremot framåt Maj när det är dags för serieomgång nr 2, som ev ska hållas i Halmstad, så hoppas jag att vi kan åka och heja på klubbens atleter. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *