F#cked Up!

Fick hem mitt paket från MM Sports idag. Det innehöll en ny PWO och lite mer caseinprotein som går åt som smör här hemma.

Jag älskar att träna med pwo i kroppen. PWO är alltså prestationshöjande och står för pre-workout. En shake man tar en halvtimme innan.

Olika PWOs har olika effekter. Tidigare har jag kört med Jack3d Micro och Animus från BMR.

Animus

 

Animus ger mig lite stickningar och jag blir alldeles ”stissig”.

Ett vilddjur helt enkelt!!

 

 

 
jack3d

 

Jack3d Micro ger inga stickningar men jag blir pigg som satan! En riktig duracellkanin!!

 

 


Burken med Animus tog slut för ett tag sen och jag saknade stickningarna. Tänkte att jag skulle testa nåt nytt och läste andras bloggar och recensioner. Det stod mellan Craze och F#ucked Up! och valet föll till slut på F#ucked Up!

nde stickningar. Blev pigg. Den var god. Passet gick grymt bra!

Dock upplever jag i skrivande stund en krasch. Seriöst… fattar inte hur jag ska ta mig ur soffan? Hjälp?

Ändå. En keeper!

 

 

Bröst- och axelpasset med Kenneth var sjukt bra.

Började med hantlar o lutande bänk. Värmde upp med 14-kilos och stegade sen till 16 och till sista 18-kilos. Djupa pressar.

Vidare till CCn. En näve i taget, stående flyes. Fokus på kontakt. Direkt efter körde vi pec dec/flyes i maskin. Inte ens i närheten av mina gamla vikter. Arg som ett bi!

Avslutade med bänkpress. Dock med fötterna på bänken och absolut ingen brygga. Lätta vikter för Kenneth, och bara stången för min del. 50 reps!! 2 set. Körde i bottenläge, alltså sträckte inte ut hela vägen då triceps tar över sista biten.
Jag dog!! Nöjde mig med 40 på sista. Fick bara inte upp stången. Snarare Kenneth som lyfte.

Körde vidare med axlar. Lyft åt sidan i CCn. Rotatorcuffen i olika lägen. Avslutade med axelpressar. Körde totalt slut på mig. Bra kontakt i alla övningar ikväll. Bra PWO.

NU ska jag bara hitta den sista lilla orken som tar mig från soffan till sängen via duschen. Tänkte tagit ett gött bubbelbad, men risken att jag somnar i badkaret är för stor.

Upp tidigt imorrn. Hela dagen kommer handla om solenergi…

Natti!

Ett svar på ”F#cked Up!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *