Nytt gym!

Har haft lite funderingar på att testa stans ”nyaste” gym, Nordic Wellness, och idag blev det att jag släpade my booty till stans centrum och knallade in. De har prova-på-period så nu ska gymmet hårdtestas. 🙂

Körde lite på motionscykeln och tjötade en massa med folk jag kände som tränar där (stan är inte så stor) innan kvällens träningssällskap dök upp.

Armar stod på schemat och vi började med biceps. Det var ganska mycket folk där och typ krig om hantlarna. Några bicepscurls, bamsecurls, hammercurls med rep och till slut ”21an”.

Triceps inleddes med dips (smygstartade lite med dips redan innan min träningspartner dök upp. Satte 8 stycken. Nytt PB!). Körde så många jag kunde och fick lite stöd på sista.
Lite två-stegs-push-downs. Lyckades maxa magasinet. Woop woop!! 🙂
Några smalbänk i smithmaskinen (ny för mig. I like!) och avslutningsvis lite tricepspressar ovanför huvudet med hantlar. Var rätt slut i armarna och grymtade åt de lätta hantlarna och skällde på mina triceps för att inte de orkade mer. Klenisar.

Nån övning mage men beslutade att köra det imorrn istället. Klockan hade hunnit bli mycket!!

Roligt med nya ställen. Blev haffad redan i omklädningsrummet av en okänd tjej som frågade en massa om träning. Och i gymmet mötte jag läsare. Tack! Tack för att ni följer mig. 🙂 Det peppar mig! Och tack till dagens träningspartner. 🙂

Nu väntar säääängen. Trött donna har haft fullt upp hela dagen.

Körde förresten F#cked Up! idag också. Ingen krasch!! Var nog bara själva bröst- och axelpasset igår som tog död på mig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *