Fail!

Eftersom det regnade igår när jag skulle hem från jobbet fick cykeln stå kvar där och min träningspolare hämtade mig innan det var dags för gymmet.

Planen idag var då att gå till jobbet.. för att få hem cykeln.

Vaknade i tid. So far so good.
Kom iväg i hyfsad tid (tar en halvtimme att gå till jobbet i rask takt. Gick hemifrån 7.30, börjar jobba 8.00).
Hade gått en bit när jag kom på en sak jag glömde där hemma. Bara att vända hem igen. Där sprack den tidsramen. Fick sen bli bilen till jobbet.
Ytterligare saker i vågskålen för att det var ”rätt” att bilen:
1. Regnet hängde i luften. Fick några droppar på mig..
2. Mina ben bär mig knappt. Det hade tagit längre tid än en halvtimme oavsett.

Tänkte vila från träningen idag. Iaf tuff träning. Mycket möjligt att jag tar en promenad efter jobbet och hämtar cykeln då.

Drömde förresten en massa inatt. Jag drömde att jag hade ett litet hus…någonstans utomlands, typ Grekland. Inget flådigt men en mysig liten stuga. Dock så skulle det byggas ett stort hotell precis där jag bodde.. vilket det också gjordes. Ett Clarion som var riktigt lyxigt och där jag fick ett permanent rum eftersom de rivit mitt hus. Ett mycket litet rum dock.. typ som en hytten ombord kryssningsbåten Oasis of the Seas (som jag för övrigt åkte med för drygt 2 år sedan)
I hissen upp till min våning (nr 3) så mötte jag Madonna. Vi bytte några ord, hon råkade gå av på min våning fast det inte ens var där hon bodde. Vi pratade lite mer och blev värsta bästa kompisarna!

Ja, när jag väl kommer ihåg mina drömmar så är de minst sagt rätt crazy. :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *