L..le..leg..leg day!

Hjälp!! Kommer behöva rullstol imorrn!

Gårdagen innebar tandläkarbesök (inga hål), solning och cardio i form av lite löpning på löpbandet samt rodd. Jag suger verkligen på att springa! Men men..

Idag var det ben som stod på schemat. Planen var först att köra knäböj på Tullbro och sen cykla vidare till Friskis och köra klart benpasset ihop med Valle. Kände att jag inte ville dela upp det så det blev Friskis för hela slanten och ändå en jävla massa knäböj.

Knäböj har varit min stora svaghet ett tag pga en kass höft. Osteopaten lyckades dock ”laga” den och sen dess har jag successivt jobbat mig uppåt igen.
Körde iaf knäböj med bara ”kvastskaftet” som uppvärmning.
Frontböj med stången 10×2.
Knäböj
40 kg x10
45 kg x8
50 kg x5
55 kg x3
60 kg x3
65 kg x1

Körde därefter lite utfall med stången.
50 kg x10
55 kg x8
60 kg x6

Rätt stört att jag är starkare i utfall.

Vidare till benpressen. Det kändes att man kört en hel del ben innan. Några 300 kg (som jag kört med tidigare) var jag inte i närheten av.
180 kg x10
200 kg x9
200 kg x?
230 kg x5

Tänkte kört raka marklyft men stängerna var nu upptagna så det fick bli vader istället. Ett litet superset x3 utan paus. 15 vadpressar i maskin följt av stående vadpressar på en liten låda (medans den andre gjorde sina 15 i maskinen).

SEN blev det raka marklyft.
60 kg x8
80 kg x6
80 kg x4
Greppet gav upp. Inte ryggen eller benen. Måste köpa remmar! Och magnesium..

Sist ut för benen blev en tabata. Den klassiska med kettlebell. Varsin 24-kilos kettlebell sen körde vi på! 20 sek aktivt -> 10 sek vila x8. Totalt 4 min.
Sumoböj
Ner o håll i sumoböj
Sumoböj
Ner o håll i sumoböj
Djupa knäböj utan kettlebell med hopp
Sumoböj
Ner o håll i sumoböj
Djupa knäböj utan kettlebell med hopp

Vi dog lite. Men skönt va det! 🙂 Älskar känslan av att musklerna är heeeelt slut! Lite snack om att köra ett varv till blev till en tabata för magen istället.
Varannan ”cykla” o varannan ”båten”. Hej magmuskler! 🙂

Döda benDöda ben.. tog evigheter att ta sig från soffan till badkaret på övervåningen..

Är så glad över min nya träningspartner (minion). Vi peppar o sporrar varandra. Och lika galna båda två. 🙂
Och snart kommer Micke hem från Norge, och nåt pass med Kenneth lär det väl bli. Bea, kommer du tillbaka till gymmet till hösten? 🙂 Sen har vi ju Jenny, Erik, Mickis & Sandra också. Säkert nån mer jag glömt. 🙂 Ensam är man aldrig, men ibland är det skönt att köra själv också. Jag lever för träningen, that’s for sure!

NU väntar sängen. Borde gått o lagt mig för länge sedan. Imorrn är det fredag. Igen. Fan va tiden går fort!! FÖR fort! På måndag fyller jag 29. Stoppa klockan!!

Nä. God natt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *