Cardio, mage o streeeeetch..

Orkade inte skriva nåt igår efter mitt gympass, var totalt död!

Cyklade bort till gymmet. Målet för dagen var cardio, men jag var inte alls sugen. Längs vägen så cyklade jag om säkert 50 st som var ute o sprang. Alla var verkligen ute o rastade löparskorna. Jag börjar komma igång med löpningen lite smått, men gillar inte riktigt att springa utomhus… än.

På gymmet blev det dock löpbandet i 30 min. Bättrade på mina 2 km, gick lite i uppförsbacke och avslutade med en tabata på 14 km/h i lätt uppförsbacke. 20 sek kuta, 10 sek vila x8.

Idag står egentligen mage o rygg på schemat, men har märkt sen jag drog ner på kolhydraterna att jag håller max 1 timme sen börjar det snurra i skallen. Så jag körde mage igår istället för att kunna ge full fokus på rygg ikväll.

Avslutade passet igår med stretch. En ordentlig sådan. Så skönt att varva ner.

Kom på att jag glömt dagens knäböj. Har ju min challenge och än så länge går den bra. Körde 75 knäböj igår. Ikväll är det 80 och imorrn vila. 🙂 Haka på vettja!!squatchallange

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *