Efter regn kommer solsken..

Livet är höjdpunkter och djupa dalar.

Imorse var livet lite sisådär. Det hade regnat precis hela natten och några ggr vaknade jag av att det smattrade ordentligt mot fönsterblecket. Bara lite BCAAs till frukost till att börja med. Känner iofs att de räcker rätt långt för att kickstarta kroppen. Och nya smaken som jag fick hem igår, Green Apple Explosion från Xtend, smakar nästan som glassen piggelin. Grymt god!

Körde taxi imorse. Några skolungar och sen lite företagsfolk innan jag landade på mitt ordinarie jobb och äntligen fick i mig lite frukost. Minikeso, yoghurt, paranötter & blåbär samt 2 kokta ägg. Behövde verkligen den där riktiga frukosten! Mitt humör kan va extremt matberoende.. hoppas det rättar till sig när jag kommit i ketonfas.
Sen har dagen sakta men säkert blivit bättre. Vädret har blivit bättre. Från regn till solsken och klarblå himmel. Rätt blåsigt och kallt förvisso, men ändå sol!

Farsan ville ha ut sin sommarbil. Snäll dotter som man är erbjöd jag mig att åka med den till besiktningen. Åkte dit, höll tummarna…och den gick igenom med blankt papper! På vägen tillbaka till jobbet fällde jag ner suffletten och gled igenom stan. Visst blåste det svinkallt, men det var det värt! Hej vår!! 🙂

En halvtimme kvar på jobbet, sen väntar ett ryggpass med Kenneth. Verkar bara bli just the two of us idag.. med andra ord kan jag räkna med smärta imorgon. Woop Woop! 🙂

Happy girl!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *