Rullstol imorrn?

Ben! Ben! Ben!

Men med en grotesk träningsvärk i ryggen gick vissa övningar bort.

Tänkte börjat med knäböj, men alla stänger var upptagna. Testade några böj i smithmaskin, men den kändes bara inte bekväm. Så istället blev det benpressen. Även den något obekväm när ryggen pressades ner i sitsen/ryggstödet så jag nöjde mig med 230 kg och 10or.

Tänkte avslutat hela passet med tabata-intervaller men sprang på en annan träningstokig tjej som var nyfiken på tabata, så vi körde dessa intervaller ihop.
8 intervaller. 20 sek aktivt och 10 sek vila. Jag högg tag i en 24-kilos kettlebell och körde följande:
Sumosquats (knäböj med fötterna breeeett isär)
Statisk benstyrka á la sumo (ner o hålla i bottenläget)
Sumosquats
Statisk styrka
Djupa knäböj med hopp utan vikt
Sumosquats
Statisk styrka
Djupa knäböj med hopp utan vikt
Mjölksyra i benen – check!!
En kort paus med lite tjöt, sen körde vi en tabata till. De absolut sista upphoppen på slutet gick inte att genomföra. Ville bara ramla ihop som ett korthus.

Lite utfall i TRX. Skakiga ben!

Gick över till att köra vader. Vadpress i maskin (118 kg) 15 reps följt av stående vadpress, 15 reps. 3 set och noll vila!! Mina vader brann! Att gå upp på tå efteråt var stört omöjligt. Sandra nöjd! 🙂

Avslutade med lite insida/utsida lår i maskin. Inte använt den maskinen på evigheter, ska bli intressant och se hur mycket det känns imorrn.

Att lyfta fötterna mer än nödvändigt i korridoren på vägen ut från gymmet var det inte tal om. Hasade mig ner för trapporna och bort till bilen. Tacka gud för automat!

Nu är det läggdags. Försöka komma upp tidigt imorrn och köra cardio så jag har kvällen fri. Planering. 🙂

Natti natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *