Underbar morgon!

Vaknade redan kl 06, nästan en timme innan larmet skulle ljuda. Stack ut benet från under täcket och petade undan mörkläggningsgardinen med foten. Solen strålade utanför! Nä, ingen idé att somna om! Att jag kom i säng i god tid igår och dessutom sovit djupt (och med många drömmar) tack vare Somatrix, gjorde att jag kände mig utvilad.

En vecka framöver får det bli promenad till jobbet. Klädde på mig ordentligt med både dubbla och trippla lager då termometern visade på -13°. På med mössa och de trådlösa hörlurarna från Philips (extra värme för öronen) och en sjal över näsa o mun.

Räckte med att komma utanför dörren så började nästan tårarna rinna. Kallt!!! Men solen strålande och det var en förbaskat vacker morgon. Gick längs stranden bort till Strandbaden, vidare längs båtklubben och sedan längs Ätran hela vägen till jobbet. Drygt en timmes promenad i raskt tempo, med några enstaka stopp för fotografering.

Ungefär vid Tullbron så bestämde sig min telefon för att kasta in handduken. Nyladdad som den var ville den ändå ha mer ström, girig jävel. Gick nån km och testade igen. Fick igång den igen men den dog lika fort trots att batteriet visade på 75%. Var  nära på att kasta den i Ätran… men det är nog smartare att lämna in den på lagning. Inte första gången den gör såhär. Dör trots att det finns gott om batteri. Nackdelen med att lämna in mobilen på lagning.. jag blir utan min smartphone! Det går ju bara inte! Jag lever i min mobil (Alexander Bard har så rätt)! Hmm.. får ge den några chanser till, men fortsätter den strula så… :/

Fick tagit några fina bilder iaf. 🙂

Skrea StrandIngen som vill gunga? Grand & Tullbron Ätran Ätran bakom jobbet

Blir nog en sväng till gymmet ikväll efter jobbet. Måste jobba på konditionen nu. Ev vässa axlarna lite också.

Körde rygg och mage med Bea igår. Latsdrag, rodd, marklyft och en jävla massa magövningar. Känns lite än så länge.. kommer nog mer träningsvärk senare under dagen. Just nu är jag så nerkyld (trots alla lager kläder) för att känna efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *