Stronger than yesterday

Men inte starkare än va jag var för ett år sedan.

Igår testade jag att bänka. Gick ju sisådär. En 8a på 40 kg, en 3a på 45 och sen 2 bommar på 50 kg. Var nääära, men inte riktigt. Om man ska ha nåt att skylla på så var det på Friskis jag körde och stängerna där är inte lika bra som på Tullbro. 😉 De på Tullbro är riktiga tävlingsstänger och sitter som berget i händerna. På friskis glider man liiiite och det gör den där lilla skillnaden på om man klarar ett lyft eller ej. Men nu ska jag inte skylla på det. Jag behöver helt enkelt träna upp mig igen. 🙂

(märkt att alla mina smileys försvinner med det här temat jag har. Lite synd, för rätt attityd kommer inte fram..)

Har träningsvärk idag. Får se om det blir nån träning. Kanske bara en promenad med barnen medan älsklingen tränar.

Fredag igen. Veckorna går fort! Igår blev Ellie 10 veckor! Vår lilla ängel.

Nehepp, back to work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *