Som kokt spagetti..

..känns mina ben nu.

Väntade drygt en halvtimme efter jag tagit min PWO (Animus) innan jag begav mig till gymmet.

Det är stor skillnad mellan Animus & Jack3d Micro som jag också kör med.

Av Animus så blir jag ett vilddjur redo att riva gymmet! Känner stickningar i kroppen och känner hur hjärtat pumpar ut blod till musklerna som jobbar. Skön känsla!
Av Jack3d Micro så känner jag inga stickningar, blir bara galet pigg och uthållig.
Så lite kan man säga att Animus är bra när jag vill maxa, och Jack3d när det är fler reps som gäller. Nästa vecka är det högreps-vecka så det blir nog Jack3d för hela slanten. Thaiboxningen dra igång också! Wohoo! 🙂

Ikväll blev det rumpa och ben. Började med knäböj efter lite uppvärmning på crosstrainern. Körde först bara stången sen 40 kg. Lätt som en plätt. Upp till 50 som också gick bra. Hoppade över 55 kg och gick direkt på 60 kg. Lite som att gapa efter för mycket. Hade säkert fixat fler om jag haft någon som passade, men fegade ur och nöjde mig med 2 reps. 🙁 Benstyrkan fanns där… men det är småmusklerna som hjälper till som jag inte riktigt litar på.. och jag vill inte göra fel och belasta ryggen.

Gick istället vidare till benpressen. Började med 180 kg i första, 230 kg i andra och 250 kg i 3e. Låååångsamma rörelser för att verkligen hitta kontakt i musklerna och gå lite djupare än jag brukar för att aktivera häcken ordentligt.

Körde därefter utfall med bakre foten på bänken. Började med en 13-kilos stång på axlarna och sedan 19 kg. Stor skillnad på att ha foten på bänken och stå i ”vanlig” utfall. Körde några vanliga direkt efter med bl a pulser i bottenläge.

Planen var väl att köra lite vader samt insida/utsida lår men jag var död vid det här laget. Kroppen skakade och benen bar mig knappt. Körde stretch och masade mig sen ut från gymmet. Det gick inte fort. Funderade på att ta hissen ner från gymmet, men nä, tog trapporna. Kände mig som ett korthus som var på väg att rasa ihop.

Nä, nu är det söndag kväll. Soffa och film!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *