Sent träningspass, tidig morgonjogg och en massa trädgårdsröj!

Soffan. Äntligen. Jag är heeeeeeelt slut! Kommer antagligen slockna tidigt ikväll. Mina planer på att jobba struntar jag nog i och suget efter att gå ut o festa är = noll.

Börjar från början..

Igår blev det träning trots allt. Men istället för direkt efter jobbet blev det ett annat gym framåt 20.30. Bröst o axlar köttades igenom. Började med bänk och fixade en 3a på 50 kg efter en 10a på 40 kg och en 8a på 45 kg. Det tar sig. 🙂 Körde ett set till på 50 kg men då var det nog mest min assist som gjorde jobbet.

Över till lutande bänk o hantlar. 17 kg var plättlätt så högg tag i 19,5-kilos hantlarna. Behövdes lite assist där också, men det gick. 🙂

Lite kabeldrag, både flyes o drag snett neråt.

Mosade axlarna lite också. Militärpress, hantellyft åt sidan, rotatorcuff o lite för baksidan. Vid det här laget var klockan rätt mycket. Orden började ebba ut. Istället för att åka in till stan o käka blev det en proteinshake i bastun. SÅ skönt att bada bastu (varför säger man bada?)! Fredagsmys. Typ. 🙂

Imorse vaknade jag tidigt konstigt nog. Kände mig utvilad och kollade på mobilen som låg på ljudlös. Inga alarm! 06.30! WTF!? Jag har sovmorgon och jag vaknar toktidigt! Not fair! Gick upp iaf, drack lite aminosyror och tog på mig träningskläderna samt löparskorna. Gav mig ut o sprang! Det händer inte allt för ofta. Hatar att springa. Men av nån anledning så kände jag för det just denna morgon. Blev en kort runda på knappt 4 km förvisso, men ändå! Vacker morgon. 🙂

Vacker morgon

Resten av dagen har ägnats åt trädgården. Har gett mig på ett jätteprojekt!! Hyrde jordfräs igår och nu är hela trädgården sönderharvad! Men det behövdes. Ny gräsmatta ska anläggas. Och jag ska ägna kvällen åt att spåna ut hur jag vill ha det med stensättning, gångar, parkering, gräsmatta, buskar etc.
Har harvat upp ett hörn som tidigare huserade några tråkiga buskar. Ett helvete att få bort buskar som stått i flera år. Rötter!  Jag o morsan beväpnade oss med spade och spett. Här snackar vi träningspassTror det vart 8 buskar allt som allt… trodde det var 4 först. Även spettat loss ett gäng stora betongplattor från tidigare gångar i trädgården. Och krattat ogräs. Jordfräsningen har min kära far fått sköta. (Ärligt talat tror jag han tycker det är lite kul att köra med den där maskinen. Tycker mig ana ett leende emellanåt. Big toys are for boys. 😉 )

IMG_5823 IMG_5809 IMG_5812 IMG_5815

Fortfarande en del jobb kvar. Grästovor som ska rensas bort. Marknivån ska jämnas ut. Gräs ska sås..

Nu väntar en skön dusch och lite god mat. Och så planering som sagt. Kanske ett glas vin.. om jag inte ska jobba. Inte bestämt mig riktigt ännu. Money behövs. Vila likaså.

Jag har världens snällaste och bästa föräldrar! Tuuuuusen tack för hjälpen idag. Och imorrn. Om vi inte ligger däckade hela högen förstås. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *