Pollen

Jag ropade hej för tidigt. Trodde jag klarat mig den här pollensäsongen då jag inte känt nånting på hela våren. Men så i förrgår så sa det pang. Rinnande näsa, röda ögon och nysningar konstant!

Ihop med en tryckande värme kan jag säga att jag inte vill annat än att ligga nerbäddad i sängen med ACn inställd på typ 18 grader.

Men, bara att bita ihop och försöka fokusera på skärmen på jobbet. Intensiva dagar nu med GDPR. Bra lag förvisso, men innebär en sjuhelvetes massa jobb för alla företag, myndigheter och föreningar.
Jag gillar ju förvisso juridik och ser några steg längre än vad bara företaget behöver göra. Ser till mina egna rättigheter gentemot andra företag. Och nu börjar det trilla in mail från höger och vänster från alla möjliga som (tydligen) har mina personuppgifter.
Det som ska bli mest intressant är alla dessa försäljare, såväl via telefon som via mail, som stalkar en med erbjudanden utan att man bett om det. Ska sätta åt dem så det skriker om det. Mohahaha! 😉

Snart kommer det en leverans till jobbet med en bordsfläkt. Hoppas eftermiddagen går att genomlida då. Igår tog jag eftermiddagen off. Helt slut i kropp och knopp.

Pollenallergi suger verkligen. Det klubbar ner en totalt! Och det värsta är att jag inte får ta allergitabletter pga graviditeten. Råder förvisso delade meningar om det. Några ”experter” säger att det är fritt fram att ta dessa mediciner iaf, men om man läser bipacksedeln så står det på nästan samtliga att man inte får ta dem eller möjligen att man ska rådgöra med läkare först. Vill inte proppa i mig något som kan skada lilleman.

Bara att härda ut..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *