Osteopati

Det har blivit sisådär med träningen på sistone. Haft så galet mycket annat på agendan.

Lördagen var craaaazy. Söndagen något lugnare men ägnade mig mest åt hus och katt. Ingen träning förutom att köra grus i trädgården..

Måndagen innebar en jäkla massa jobb. Först kontoret sen taxi. Hade väl en lucka på 2 timmar däremellan men träning hann jag inte med. 🙁

Trots nattjobb så gick jag upp tidigt på tisdagen. Tänkte hunnit med ett bröstpass men tiden sprang iväg. Hade en del att förbereda inför ett viktigt möte. Dagen gick åt till mötet.. affärer, affärer. Men verkar gå åt rätt håll iaf.

På eftermiddagen var det dags för ett efterlängtat besök hos osteopaten. Min höft har strulat som satan senaste dagarna. La mig på bänken och hon hade en hel del att jobba med. Ena benet hade blivit längre än det andra till följd av en snedvriden höft. Med sina magiska fingrar fixade hon mig och jag var inte lite groggy efteråt.

Hem för lite mat hos päronen. Nygrillad makrill fångad av farsan. Finfina grejer det!
Nygrillad makrill

Jerikoff börjar känna sig mer o mer hemma. Han har sina gömställen men är mer framme och kelar. Och han är såååå gosig! 🙂
Soffmys

Ikväll efter jobbet ska det tränas iaf. Inget vansinnigt träningspass, utan snarare för att komma in i rutinerna igen. En långpromenad och ett bänkpass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *