Motionshusets starkaste tjej

Evigheter sedan jag bloggade… så får väl skriva ner några rader.

Igår blev jag Motionshusets starkaste tjej!! 😀 Okej.. det var inget stort motstånd och momenten var toklätta (för mig), men övervann iaf mina nerver för att tävla. Måste ju börja nånstans innan jag ska upp på ”flaket” o köra styrkelyft i januari!! DET är jag dock fortfarande nervös för.. mest för att jag inte kommit dit jag vill ännu. Jävla skador och annat som kommit i vägen..

Anyway, tävlingen igår var en lightversion av Fitness Five. Momenten var bänkpress, bicepscurl & knäböj. Man vägdes in och vikten på stången var en viss % av ens kroppsvikt. Vägde in på drygt 67 kg (o jag som tänkt gå ner till -63!! Inte en chans.. kör första tävlingen i -72 i styrkelyft.. men kommer satsa på att gå ner till -63 iaf).
Bänkpress 30%
Bicepscurl 15%
Knäböj 50%
Tja.. ni kan nog göra matten själva. Blev rätt lätt för mig och det räckte inte med 60 sekunder för att bli trött. Bara att reppa på och försöka hålla tekniken.

Dessvärre var det bara en tjej till i tävlingen.. visste inte vem det var heller för hon hade visst gjort sina moment innan jag kom till gymmet. Vi prisutdelningen direkt efter vi andra gjort momenten så fick jag reda på att jag vann iaf. 🙂 En liten ”goodie bag” fick jag som pris. Bl a en timme med en PT, kan säkert vara användbart.

MHs starkaste tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *