Morgoncardio

Okej, inget stentufft pass.. men tog mig iaf upp för lite morgoncardio.

Bilen var täckt med snö så att köra till gymmet blev det aldrig tal om. Skulle knappt hinna dit innan jag skulle va tvungen att åka hem igen för att hinna duscha o göra mig redo för jobbet.

Nä, istället så fick jag användning av crosstrainern som stått o samlat damm därhemma. Körde bara 20 min.. men det räckte. Jävlar vilken kass kondition jag har nu! Decembers förkylningar och sedan satsningen på framförallt styrka inför tävlingen har gjort att det inte tränats kondition sen jag var på semestern i Karibien/Florida i början på december.

Efter crosstrainern blev det en vals med dammsugaren. Mitt hus är täckt av päls! Eller typ. Min lilla sötnos till katt har fått damsällskap! Och så som de gökat runt i köket, hallen, vardagsrummet, toaletten, matsalen m m så blir det nog kattungar så småningom! Min lilla player! 😉
J & A
Här är J nyfiken på sin nya ”flickvän”. Svart som natten!

Körde lite stretch samt rehabövningar för höften/ljumsken också. Stå på crosstrainern samt cykla funkar fint, men jag vill framförallt komma igång med löpningen. Är ingen löpare.. men ska tydligen springa stadsloppet i sommar. Och har man som mest sprungit typ 4 km så är det hög tid att komma igång!

Mer cardio o bättre kosthållning så ska jag säkert kunna nå min viktklass också. Och beachformen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *