Måndag!

Ny vecka. Nya tag!!

Förra veckan avslutades med ett tidigt gympass på Strandhälsan. Fokus på mage, egentligen enda muskelgruppen jag ”hade kvar”.  Det känns idag iaf!!
I övrigt ägnades gårdagen åt jobb. En tripp med taxibilen till Värnamo och tillbaka bland annat. Hann inte med ett smack därhemma som stod på agendan och jag kom i säng sent.

Kl 04.50 ringde klockan igen och strax efter 05 var jag ute och gick min morgonpromenad. Märks (tyvärr) att det går mot mörkare tider. 🙁 Gick inte att gå nere vid stranden på första sträckan.. totalt bäcksvart! Lite ljus hade letat sig fram när jag var halvvägs på min runda..
Sunrise

Dagen har varit..tuff. Ännu några ton har placerats på mina axlar. Men, bara att bita ihop och ta tjuren vid hornen. Eller göra såhär..

Och det är precis va jag ska göra! Mina nya skor skall invigas ikväll!! Ska bli SÅ kul! Men först ska det bänkas. Bänk & Böj på Tullbro, följt av lite annan träning på nästa gym. Har jag nämnt att jag är träningstokig? 🙂

Ska hämta ett efterlängtat paket också från MM Sports! Gjorde en beställning i förra veckan som borde landat hos mig i fredags. När jag sökte på kollinumret så stod det till och med att det skulle gå att hämta ut på fredagskvällen!! Men icke! Posten hade sjabblat till det! Grrr!! Men idag så!! Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *