With a little help..

..from my friends..

..så ska nog det här gå. Försöker lägga in så mycket träning som möjligt, men är ändå mån om att lyssna på kroppen. Just nu skriker mina höfter STOPP! Tajmingen kunde inte vara sämre. Att böja o marka funkar inte superbra precis när ljumsken trilskas. Förra gången var det på högersidan och det tog evigheter innan det blev bra igen. Ett besök hos osteopaten gjorde susen..dessvärre har jag ingen tid där förrän i mars. 🙁 Blir dock ett besök hos min massör i nästa vecka, hoppas han kan hjälpa till lite. Denna gången är det på vänstersidan.. irriterande!

Nåväl, blivit desto mer bänkande. Kört vidare med RSR-upplägget och det känns bra.. men, jag vill ju maxa för att se vad jag klarar innan tävling.

I förrgår körde jag mitt lilla pass på Motionshuset men mot slutet fick jag hjälp av superstarka J. En grym tjej!! Hon lastade på 80 kg och tvingade mig försöka göra 3 reps. Inte en chaaans såklart, men jag fick iaf hålla tyngden i nävarna och försöka. Därefter minskade vi till 60 kg (som jag fastnat på och trilskats med länge nog) och vikterna flög upp (eller tja.. lättare än innan iaf). 🙂 Tack J! Du gav mig mer självförtroende igen!

Igår tänkte jag kört lite cardio o mage. Kom fram till gymmet och insåg att jag glömt skorna hemma. Skit också! Blev axlar och mage istället. Känns idag vill jag lova!

Idag är det vilodag. Ni läste rätt! Sandra den överenergiska tar vilodag. Vaknade förvisso kl 05 (i en pöl av svett såsom jag gjort de senaste nätterna. Börjar tröttna på att byta sängkläder nu. Vad händer med mig??) och övervägde att pysa till gymmet för lite cardio. Men som sagt.. ska inte överträna nu innan tävling. Skruvar upp tempot på fettförbränningen efter tävlingen.. nu ska jag bara bli stark!

Det hinns inte bloggas så mycket nu tyvärr. Livet går i 110!! Idag ska jag ner till Malmö. Är antagen till Styrelsekraft. Ska nog bli en vass business woman av mig. 😉

Är så otroligt tacksam för mina vänner som stöttar mig! När det gäller såväl träning, jobb och kärlek. Tack!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *