Dyr helg

I fredags blev det en tripp till Gekås. Tanken var att hela familjen skulle åkt men Joel och ungarna stannade hemma. Men det var samtidigt rätt skönt att knalla runt där själv. Hittade massor med kläder! 2 par jeans, ett gäng tröjor & toppar, 1 baddräkt (behövs mer badkläder nu när man går på vattengympan på Strandhälsan), 1 hoodie och 1 klänning. De hade fått in en massa fint! Tummen upp till Gekås inköpare. 🙂 Allt som allt landade nog kläderna på 1300 spänn. Fynd. 🙂 Sen blev det ju såklart en massa annat också, det blir det alltid på Gekås.

Slog till och köpte en IPL laser. Min gamla epilator som jag haft i över 10 år(!) börjar sacka ihop.
Påbörjade ju en behandling innan första graviditeten hos Beauty Bar i Halmstad, men den har ännu inte blivit färdig. Fått göra 2 längre uppehåll pga 2 graviditeter + amning. Ska egentligen ringa och starta upp det igen men det är ju lite meckigt att hitta tillfällen då man hinner åka ner till Halmstad. Så nu ska jag testa att göra den här behandlingen här hemma fast på benen. Om det funkar så kör jag nog armhålorna m m själv också. Skönt att (förhoppningsvis) slippar raka framåt sommaren. 🙂

Lördagen var lugn. För lugn. Förvisso var vi på barnkalas men i övrigt hände inte mycket. Riktigt trist väder och jag fick inte gjort nåt vettigt alls. Hatar dagar som inte innehåller någon produktivitet.

Så på söndagen fick jag ett ryck och stack till Ikea. Vi har ju ett ”mellanrum” som sakta men säkert byggs om till Karls rum. Är väggen som skall upp så småningom, men tills dess klurar jag mycket på hur vi ska lösa det med förvaring m m. Har ju köpte en (stor) bäddsoffa. Den funkar att sova i som den är, och har köpte en extra bäddmadrass. Men den går också att fälla ut, då blir bäddytan 140×200 och det finns gott om plats! Perfekt om en kompis ska sova över t ex. Och det händer ju rätt ofta att Joel sover där också när Arvid har sina besvärliga nätter.

Igår på Ikea var tanken att köpa lite hyllor och få till förvaringen. Väl på plats så var jag dock inte helt säker på att den lösningen jag tänkt mig skulle bli bra, så jag bangade att köpa bokhyllorna. Istället blev det ett superfint litet soffbord som dessutom var nedsatt i pris från 1200 spänn till endast 500 kr. Fynd! 🙂 Och det blev SÅ bra!
Sen köpte jag lite hyllor som skall monteras upp i garaget så vi får lite ordning där ute också.

Känns skönt att äntligen få lite ordning på torpet. 🙂 Längtar efter våren så man kan börja hugga tag i trädgården igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *