Dygnsrytm och beeeeen

Klockan är snart 06. En del väckarklockor ringer säkert om några minuter.. eller kanske inte. Det är ju söndag.
En annan kom hem från jobbet för en stund sen. Ännu en låååång natt bakom ratten är avklarad. Massa teknikstrul gjorde att kvällen inte blev så stressig, men lider med de kunder som inte fick tag på nån taxi. Shit happens..

Blev ändå en massa körande och stillasittande i bilen. Att sitta stilla efter ett maffigt benpass är inte att rekommendera. Känner mig som en pigg 90-åring. Lär behöva rullator eller rullstol när jag vaknar sen.

Benpasset inleddes med knäböj & frontböj. Frontböj funkar konstigt nog bättre för höften (som är mycket bättre men inte helt återställd). Nöjde mig med 45 kg och inte allt för djupa böj.

Gick sen vidare o körde utfall. Här gick det mycket bättre! Hade ett otroligt flow!
45 kg x10
50 kg x10
55 kg x10
60 kg x10
65 kg x10
70 kg x6 (Första gången på 70 kg, och fick till en 6a. Fanns mer att ge. 🙂 )
Utfall 70kg

Sen lite raka marklyft. Inge duogrips längre (någon slet visst sönder dom) eller remmar. Fick låna lite magnesium av en annan gymmare, men det hjälpte inte så mycket. Nöjde mig med några set på 60 kg och ett på 70 kg.
Marklyft

Dags för benpressen. Vet inte va själva plattan/släden väger på dagens gym, men lastade på så det kändes ordentligt i ben o rumpa iaf. 🙂
Benpress @ Nordic

Lite vader i form av ett superset och sen avslutningsvis lite lattjande med handstående. Akrobatik och stretch i 1. 🙂
Handstand Split IMG_6911

NU ska jag sova.. Sovmorgon imorrn! Och faktiskt sovmorgon i 2 veckor!! Semester!! 😀 Ska jobba några taxipass, men det är nattpass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *