Boobs o morgoncardio

Glöd! Uppåt igen med träningen! 😀

Igår blev det ett bänkpass på Tullbro. Stegade upp o satte 62,5 kg utan några större problem. 65 kg nästa!! Målet är att bänka min egen kroppsvikt. Dieten går dock åt skogen så än ligger jag väl o pendlar kring 68 kg.. Ska ner till -63 innan slutet på maj då det är dags för nästa tävling.

Körde även några set med andra bröst- & axelövningar. Och liiite mage, mest för att coacha min medtränare. 🙂

Imorse ringde klockan 05.30. Mannen skulle upp o jobba och jag passade på att studsa upp samtidigt för att åka till gymmet o köra morgoncardio. Var förvånansvärt pigg! 🙂 30 min på arc trainern följt av 10 min gång på löpbandet för att varva ner. Några chins/pull-ups och en ordeeentlig stretch!

Morgoncardio 140218

Goooood morgon! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *