Barnkalas & bänk

Har vilat lite för mycket denna helgen. Eller egentligen inte, har bara haft fullt upp med annat. Men träningen har legat på is.

I söndags jobbade jag 12-22.30. Tanken var att gå upp tidigt och hinna med gymmet innan jobbet, men är så trött av allergin o dess medicin.

Igår jobbade på kontoret som vanligt (förutom att jag kom liiite sent. Sängen höll mig kvar i ett järngrepp). Efter jobbet var det dags för barnkalas. En lite ny värld för mig men jag stortrivs bland alla småungar. 🙂 Paket, ballonger, mat, paj med vaniljsås och en massa ståhej! Borde kanske laddat ur batterierna hos en vanlig människa men på nåt vis fylldes jag med energi istället. När alla gästerna åkt var det bara jag o mina pojkar kvar. Två dödströtta herrar. 🙂 Så de fick sova ifred och jag stack hemåt… men gjorde en avstickare till gymmet. 😉

Nog med vila! Här skulle bänkas!

Serien blev följande:
Stången (á 20 kg) x30 (uppvärmning)
40 kg x10
45 kg x8
50 kg x6
55 kg x3
60 kg x1 (fick passning av Calle, men lyftet gick lätt! Så skönt! Jag som tragglat med denna vikten sen revbensskadan och diverse förkylningar! Äntligen!)
62,5 kg x1 (liiiite styrning av Calle, men annars hade jag den!)
50 kg x4
40 kg x8

Testade en gammal going efter detta. Nämligen att bänka men med fötterna upp i luften. Typ ingen brygga och ett lite annat rörelsemönster som sätter mer press & fokus på bröstmusklerna och bålstabiliteten.
Bänk med balans
Gjorde 3 set. 10 reps på första med full fokus o tryck! I andra segade jag ner till 8. Och i sista setet mjölkade jag nog bara ut 5 reps. Slutkörda boobs!!

Gjorde några set i cable cross och sen armhävningar tills jag stupade (vilket inte tog lång tid). Sen fick det duga.. klockan var seeeent. Men jag var nöjd iaf! 🙂

Tävling om knappt 2 veckor. Börjar bli lite mer peppad. Dock bestämt mig för att om jag kvalar till SM så betyder det inte att jag ska ställa upp. Tar det beslutet när det är dags. 🙂

Men först en vända till Stockholm! Fredag t o m söndag och ett besök på Fitnessgalan på lördagen.


Om nån kär läsare får syn på mig, tveka inte att säga hej (ni är inte många som kommenterar, men besöksstatistiken säger att ni är några som läser iaf. 😉 ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *