Bara ben..

Eller kanske ska skriva endast ben. För det är va det blev på gymmet idag. Tanken var att springa mina 2 km först men 2 av löpbanden var upptagna och det tredje var trasigt. Alla crosstrainers var också upptagna. Rodd var jag verkligen inte sugen på och motionscyklarna de har på Friskis suger.

Hade laddat med Animus så styrka skulle det bli!

IMG_4302

Planen var att efter löpningen köra ben så gott jag kunde. Nu blev det ben direkt istället. Värmde upp med knäböj med bara stången och reppade loss, lugnt och kontrollerat eftersom jag var kall i kroppen. Sen blev det följande.
40 kg x12
50 kg x10
55 kg x8
55 kg x8
40 kg x10
Frontböj bara stången x12.
Hela tiden ass to the grass, alltså djuuuupa knäböj utan att tappa fram kroppen (tackar mina rörliga höfter för det). Tar mer på rumpan då.

Körde därefter en omgång utfall i TRXen för att jobba lite på balansen. Ville ha mer motstånd så skuttade (host, host… gick) till bänkarna i hantelhörnan, högg tag i en skivstång som vägde 19 kg (står det på den röda lappen intill iaf.. konstig udda vikt) och körde utfall med bakre foten på en bänk och stången på axlarna. 2 omgångar med 6 resp 4 reps. Behövdes inte mer, fick grym kontakt! Lär kännas i häcken imorrn!

Tänkte kört raka marklyft därefter men skivstängerna var upptagna så jag tog en 10-kilos viktplatta och gick lite utfallsgång i gymmet istället med plattan ovanför huvudet.

Satte nytt PB på raka marklyft.
60 kg x10
70 kg x10
75 kg x4
Toabesök
75 kg x7

Gick lite på bandet för att mjuka upp benen lite. Funderade på om jag skulle ta o springa iaf, men konstaterade att jag troligtvis skulle snubbla med mina trötta ben. Det hade säkert blivit några skratt på gymmet men kände inte att jag ville bjuda på det just idag. 🙂

Avslutade med lite mage. Twist med viktplatta följt av crunches och statisk styrka.

En redig stretch på det sen var jag nöjd ändå. Kommer kännas i benen imorrn for sure! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *