Babywrap

Idag har jag spenderat hela dagen inomhus. Inte varit utanför huset en sekund. Anledningen heter förkylning. Trodde jag var på bättringsvägen men icke. Idag är min röst hes och emellanåt nästan borta och har en rethosta emellanåt så jag nästan spyr. Får bara hoppas detta är sluttampen på den här omgången förkylning och att jag kan få hålla mig frisk i några veckor. Helst året ut.

Dagen har idag ägnats åt symaskinen. Var o handlade tyger igår till babywrapen och ett babynest. Började med babywrapen som är en filt anpassad för bilbarnstolen. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet!
IMG_0725

Ellie verkar gilla det också. 🙂

På utsidan är det ett lite tjockare tyg med söta ugglor på, och på insidan ett fleece-tyg för högre mysfaktor.

Gillar min symaskin som är precis lagom enkel/avancerad.

Fick lite mersmak, så nu har jag påbörjat ett babynest till Ellie också. Tanken var att hinna klart med det idag också, men var tvungen att tvätta ett gammalt lakan som jag ska använda mig av, så det får fortsätta sys imorgon.

Kvällen ägnas istället åt massor med mys. Gjorde god mat med min älskling. Måste slå ett slag för lokalodlat, potatisen från Långås var delikat! Denna serverades tillsammans med ryggbiff, sallad o vitlökssmör.

Nu väntar Så mycket bättre! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *