70 kg klossbänk

Med mera, med mera. Men vi tar det från början.

Åkte direkt till Tullbro efter jobbet igår. Massor med folk! Kära Tullbro börjar bli populärt. Både varulvar o vampyrer på plats. 😉

Joinade 2 grabbar vid en av bänkarna (alla bänkarna var upptagna så det var bara att nästla sig in nånstans). Blev ett rätt okej bänkpass och trots att vi var 3 (ibland 4) som turades om och bytte vikter till höger o vänster, så höll vi ett rätt bra tempo.
Bara stången som uppvärmning x20 samt 15 reps i bottenläge.
40 kg x10
45 kg x8
50 kg x5
55 kg x2
tänkte väl fortsatt klättra uppåt o köra några 1or men grabbarna började köra klossbänk så jag hakade på där istället. 2ans kloss på bröstet (2 ihopskruvade plankor).
60 kg x4
65 kg x2
70 kg x1
Gick sen ner igen och körde vanliga bänk. Försökte få fokus på att hitta en bra brygga samt ha i hälar i golvet och rumpan i bänken (jäkligt lätt att lyfta på häcken).
50 kg, 52,5 kg och 55 kg. Efter att ha nosat på tyngre vikter så kändes dessa seten rätt ”lätta”.

Körde vidare med 3 övningar i CCn. Drag snett neråt och drag snett uppåt följt av flyes. Fler reps för lite mer volym.

Avslutade med lite handstående. Och lite stretch. Och stretch handstående. 🙂
Handstand stretch

Svepte en proteindrink på vägen hem. Mellanlandade på Ica.

När jag väl kom hem så började mina njurar protestera. Tror inte riktigt de gillar den höga och koncentrerade dosen protein. Eller nåt. Är så man vill krypa ur skinnet. Man vet inte riktigt om man ska kura ihop sig som en boll eller spänna ryggen som en ostbåge. Inget hjälper oavsett. Att äta nåt mer och dricka vatten lindrar.. lite. Sandra gjorde ”misstaget” att äta mycket. Och onyttigt. En Ben & Jerrys stod i frysen och lockade. Skulle ju bara ta liiiiite… men allt innehåll i bunken försvann spårlöst. Oups!

Låg i soffan med matkoma när Erik messade och berättade att han minsann också matsyndat. För att lätta våra samveten något fick det bli en sen kvällspromenad längs stranden och spritanrakan.
Spritanrakan 130624
Kände inte för att bada. 16,5 grader är för kallt för en gammal badkruka som jag. Haha! 🙂 Annat var det när man var en liten knodd. Bara det var över typ 13 grader så gick det att bada i havet minsann. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *