Sjukstuga & Lucia

Jahopp, nu ligger hela familjen typ.

I måndags var allt bra. Jag var hemma för att vabba för Ellie som spydde natten till  måndagen. Dock verkade det inte vara några större bekymmer för henne. Ingen magsjuka tack o lov! Men hon har hostat en del på nätterna. Antagligen var det hosta i kombination med för mycket välling som gjorde att hon spydde.

På måndagskvällen smet jag & Joel iväg till gymmet en sväng medan mamma passade Ellie. Jag mådde prima! Körde 25 min på spinningcykeln och jobbade på att få igång flåset. Härligt att va igång igen! Eller..

På natten sen när jag vaknade så var det som om någon kört ner en kaktus i halsen! Och Joel var på jobbet bara någon timme på tisdagen innan han åkte hem med befarad bihåleinflammation.
Så på tisdag eftermiddag låg vi som två kollin i soffan medans Ellie var pigg och härjade runt.

Tog oss iaf i kragen vid 15.30 och åkte iväg till Karls dagis för att kolla luciatåget. Han var en så söt pepparkaksgubbe! 🙂
Hade gärna lagt upp lite bilder men får inte publicera något på sociala medier, och det kan jag förstå. Finns ju andra barn med på bilderna som kanske inte vill vara med.
När vi kom hem så testade jag Ellies luciakläder. Hon blev SÅ söt! Men hon var inte pigg på att stå stilla så man kunde få ett bra kort. 🙂 Lussade lite först hemma hos mormor och sedan åkte vi hem till farmor. Uppskattat. 🙂

Ledsen för den suddiga bilden. Hon ville inte stå still en sekund!

Onsdagen var lugn. Joel var hemma. Jag ringde vårdcentralen och fixade en tid till honom. Ringde väl 1 sekund över kl 08.00 och fick telefontid 08.05. Fick tid hos läkare 09.00! Jag blev nästan chockad! För ett tag sedan när Joel försökte få tag på läkare hos Capio Familjeläkarna tog det en hel vecka! De kanske har skärpt till sig efter att Hallands Nyheter granskat dem? (ev kan man bara läsa artikeln om man har en prenumeration). 🙂

Idag var det luciafirande på Ellies dagis. Jag var inte alls i skick att gå upp tidigt, men va gör man.. Ellie hade nog gärna också sovit en stund till för hon var inte lättväckt. Men vi kom upp och gjorde oss iordning. Hämtade Ellies farmor och sen bar det av till Montessoriförskolan. Jättemysigt firande och Ellie stal showen. 🙂 Hon ville inte stå stilla bland de andra barnen och fröknarna utan gick fram och tillbaka framför hela gänget och såg sådär söt ut. 🙂 Tittade ut bland föräldrarna och fick syn på mig och sprang till min famn. Älskade lilla unge. 🙂 Men hon ville inte sitta stilla hos mig heller, fanns ju så mycket att utforska! Hon går sin egen väg den där lilla donnan.

Jag hade funderingar på att stanna hemma idag, men jobbar ju bara förmiddag. Biter ihop. Sen är jag hemma hela fredagen & lördagen. På söndag väntar jobb med taxi.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *