World on my ass!

Ibland skenar drömmarna iväg. Ordentligt.

Inatt var jag ute och reste. Befann mig nog i Sverige, men vet inte exakt vart. Körde en stor Dodge Magnum och checkade in på nåt ”vandrarhem” i röd lantstil med världens minsta rum. Det visade sig va ett riktigt ”party place” och flera av mina vänner var där också av en ren slump. 
Stället hade pool och vi badade trots att det var mitt i vintern. Blev dock rätt trött på allt vilt festande och fulla människor.

När jag på väg tillbaka till rummet efter lite plaskande, gick förbi en spegel upptäckte jag ett gigantiskt blåmärke på vänster skinka. När jag kollade närmare så var det inget blåmärke, utan en tatuering! Jag hade börjat tatuera in världskartan på min röv! Konturerna fanns där och vissa av länderna var ifyllda med färger.

Var tvungen att dubbelkolla i spegeln när jag vaknade. Det var en sån där dröm som på nåt vis kändes så verklig trots att det var helt befängt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *