Wheels & Wings

I helgen gästas Falkenberg av en jääääävla massa gamla bilar. Evenemanget Wheels & Wings som tidigare huserat i Varberg har i år flyttats till Falkenberg. Var lite kluven på om jag gillade detta faktum eller ej. Visst, en massa fina bilar och en riktig folkfest blir det ju, men det drar också med sig en massa raggare. Har hängt i dessa kretsar förr och vet att man inte ska dra alla över samma kam, för det FINNS otroligt trevliga raggare. 🙂 Men sen finns de också de som bara väsnas och skräpar ner (ungefär som vissa stockholmare samt fiskmåsar) och dessa står inte högt i kurs hos mig.

Igår var en helt fantastisk dag! Ägnade några timmar på balkongen.. sova och jobba på brännan. Semester helt enkelt! Kom även iväg till gymmet där jag körde ben (mer om träningen i ett senare inlägg när jag hinner skriva) och sedan avslutades kvällen med goda vänner och många skratt!

Vi träffades hos mig och grillade. Flyttade upp o åt på balkongen istället för vid utemöblerna på terrassen. Ville ju ha utsikt över karavanen med alla bilar som körde förbi nedanför mitt (ungefär).

Nedan kommer en liten bildbomb från kvällen. 🙂 (som utlovat på Instagram)

Balkonghäng1
Mätta och belåtna
Bea & Mathias
Söta Bea och hennes Mathias.
W&W
Folkfest!!
W&W
Vad volvon gör mitt i smeten har jag ingen aning om..
Baksidan av "Mitt kök" Baksidan av ”Mitt kök”. En provisorisk restaurang.Inför matmarknaden
Små tält inför lördagens matmarknad med lokala delikatesser.
Balkonghäng2Min ”lilla” balkong. Dock utan räcke än så länge. 🙂

Jag skulle såklart upp på taket för att ta kort. 😉Klätterapa

Efteråt cyklade vi in till stan där det blev dans hela natten lång!! En helt perfekt kväll med andra ord! 🙂 Och tusen tack till er som kom fram o sa att ni läser min blogg o följer min träning. Det värmer nåt oerhört! 🙂

Nu blir det mer sol på balkongen. Ikväll är det fest igen, dock något mer städat. Ska upp o jobba imorrn.

Ha en underbar helg gott folk! 🙂

//Lycklig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *