Vilken helg!

Måndag igen. På sätt o vis skönt. På sätt o vis tråkigt. Haft en underbar helg med underbara människor!

Lördagen startades med en promenad in till stan. Fixade till ögonfransarna inför kvällens galej. Känns lite fåfängt med lösögonfransar men det är bland de bästa jag gjort.. och kommer fortsätta med. SÅ skönt att slippa mascaran och dessutom få en flirtigare blick. 😉 ”Påfyllning” av nya fransar var tredje vecka och det kostar en slant, men det är det fan värt! Rekommenderar Sara på Team Harvards varmt. Jätterar o duktig tjej! 🙂

Sen iväg o hämta hem min cykel innan det bar av till Tullbro för ett ryggpass. Hade med mig mina nya Grippers från Muscle Junkie. Någon drog ju sönder mina gamla från Body. Jag vet att jag bör köra utan ”grepphjälp” då man inte får använda dessa vid tävling iaf.. men kände för att reppa lite mer på lägre vikter och då är det greppet som failar innan styrkan i rygggen.
Marklyft var först ut och körde med grepphjälp alla set.
60 kg x12
60 kg x10
80 kg x8
100 kg x6
110 kg x2
Och nu då? Fortsätta som vanligt o kanske tangera PB på 120? Äsch! Vi testar 125 kg!
125 kg x1 – nytt PB.. dock med Grippers. Men ändå! 🙂 Happy happy!
Ner till 80 kg x10.. sen var jag rätt nöjd ändå.

Chins. Inga nya rekord. 3 max sen fick träningspolaren hjälpa till en aning. 3 set.

Sittande rodd med smalt grepp. Kommer inte ihåg vikterna eller antalet reps (kanske därför jag borde skriva i bloggen direkt efteråt).

Rygglyft, aka hyperextention, med fokus på att rulla upp kota för kota. 3 set.

Rotatorcuffen fick sig en omgång följt av mage där vi körde situps med medicinboll som vi kastade till varandra. 100 reps kom vi till innan vi fick bryta pga.. (privat).

Eftermiddagen ägnades åt fix inför kvällen. Städning. Matlagning (dvs fixa snittar, tunnbrödsrullar, bål & snacks till festen). Och fixa till mig själv såklart.

Kvällen blev riktigt lyckad med kubbspel och dans. 🙂 Tack alla inblandade och tusen tack för presenterna! 😀

Söndagen.. inte lika pigg. 😛
Storstädning av huset följt av minigolf med några från kvällen innan. Jag vann!! Wohoo! 🙂 Första gången i år som jag spelade dessutom.

Gemensam middag på en pizzeria.. höll mig dock till en sallad. Kände att jag proppat i mig tillräckligt med onyttigheter denna helgen. Massa tårta och godis samt lite alkohol.

Behövde röra på mig, så tog mina inlines och åkte in till stan för att möta upp Pia. Därefter gick vi en rask runda på 8,5 km. Inlines hem igen.. i mörkret. Såååå underbart och helt vindstilla.. bara susa genom natten. Love it!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *