Vart tog våren vägen?

Ligger i sängen. Rätt slut i kroppen efter en långpromenad med fina Atlas.

Kände inte för styrketräning idag. Benen gör galet ont efter passet i söndags och armarna är tunga att lyfta efter gårdagens pass. Tänkte jag skulle mjuka upp benen med en promenad med Beas hund Atlas. Så efter jobbet så begav jag mig till Beas lya där jag blev varmt välkomnad av en glad hund. Klarade på vilken runda jag skulle ta… Började gå längs gatorna i villakvarteret Tröingeberg innan jag kom ut på lite större vägar och bestämd mig för att gå till taxi. Det är ca en halvmil dit. När vi var halvvägs så började det singla ner några snöflingor. De blev dock allt fler och större.

På taxi tog vi en paus, tjötade lite med några chaufförskollegor samt de nya tjejerna i växeln. Atlas fick såklart en massa upp uppmärksamhet. 🙂

Nöjd Atlas

Skulle gått hem men vid det här laget hade det kommit en massa snö. Liftade med en kollega till järnvägsstationen och gick sen därifrån (halverade sträckan hem ungefär). Lämnade en trött vovve och begav mig hem.

Mjukare i kroppen är jag absolut inte. Snarare stelare! Imorrn ska jag till min osteopat. Går dit 3 ggr/år och rättar till lite. Kan absolut rekommendera osteopati! En till synes mild behandling, men effektiv. Sov nästan ett dygn efter första behandlingen för några år sedan.

Nu är det sova som gäller. Tog 3 Somatrix, förhoppningsvis hjälper de. Natten till idag sov jag kasst. John Blund? Vart är du? Please be my lover tonight?

Ett svar på ”Vart tog våren vägen?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *