Vaccinerad

Nu är lillan vaccinerad. Och det gick jättebra!

Förra veckan blev det inget pga förkylning, men idag var hon piggare. Lite snuvig fortfarande men annars pigg o kry.
Vi vägde o mätte och lillan växer exemplariskt. Vågen visade 6360 g, hon har med andra ord gått upp ca 1 kg på en månad! Och hon är nu 61 cm lång. Stora tjejen. 🙂

Hon äter som en häst, och det är mestadels amning. Hon får flaskan ibland, som igår när jag jobbade och Joel var ensam med barnen, men om hon får välja så tar hon helt klart bröstet. De kvällar hon varit lite grinig är det bara bröstet som gäller.. hela tiden. Hon ligger o snuttar i evigheter o precis när man tror att hon somnat så slår hon upp ögonen. Men jag ammar gärna.. tycker det är såå mysigt, och jag vill verkligen inte sluta!

Idag var det också dags för vaccination. Hon fick 2 sprutor, den ena den ”vanliga” 3-månaders som är mot bl a polio, stelkramp & kikhosta, men vi valde också till Hepatit B. Lika bra. Om vi har råd så blir det en liten semester nån gång i februari är planen, o då vill man såklart att hon ska vara skyddad.
Hon skrek som fan när hon fick sprutorna men lugnade ner sig efter bara nån minut. När vi kom hem var hon glad som vanligt o slocknade sen i sin säng. Lilla älsklingen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *