Ute på vägarna..

..trivs jag bäst.

Hoppade in o tog ett jobbpass bakom ratten igår. Har inte kört taxi sedan i maj. Fast igår var det inte så mycket till taxitrafik, körde ett bud från västkusten in till Värnamo. En runda som jag älskar att köra. Morsan följer alltid (oftast) med som sällskap och vi stannar till och fikar på en vacker plats mellan Fegen och Kinnared. 

En liten förändring var det i rundan sedan jag körde den sist. Tyvärr innebar det att favoritpartiet av sträckan var borta, men men, det blev några mil ändå.

Detta var det längsta jag varit ifrån Ellie sedan hon föddes, både i distans & tid. Och det sved lite i mammahjärtat. Speciellt när min sambo skickade söta bilder på vår fina dotter.

Hade med mig bröstpumpen ifall jag skulle behöva pumpa. Planen var att pumpa när vi kom fram till Värnamo, men just då tyckte jag det kändes lugnt. På resan hem började dock brösten värka och behövdes tömmas. Klarade mig hela vägen hem iaf. Hej big boobs!

Ibland är det smidigt att man ammar.. ibland är det inte det.. 

Vackert var det iaf. Vädret bjöd på både solsken och regnskurar. Härliga höst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *