Trötter..

Det börjar rättat till sig men jävlar va trött jag var imorse. Och igår. Tog inga risker med dålig sömn så det blev några röda pills (Somatrix) innan läggdags. Slept like a baby! Men kände mig ändå som roadkill imorse när jag vaknade. Har på tok för skön säng.. man vill bara inte lämna den!

Skippade gymmet igår. Var fullt ös med trädgården när jag kom hem från jobbet. Gräva & kratta. Sen fixa några brädor som ska upp som en ram runt altanen. Skura o tvätta bort smuts först o främst och senare idag ska de målas.
En liten del av gräsmattan är klar. Bara väntar på att gräset ska titta upp. Resten ska fortfarande fixas till..

Kände hur tröttheten höll mig i ett järngrepp så det fick bli lite mat. Men efter maten blev jag bara ännu mer trött o seg. Gymmet lockade inte alls! Fan! Ville ändå göra nåt vettigt.. inte bara dega i soffan. Gick upp på övervåningen och fick syn på röran i gamla sovrummet. Alla skor o kläder som samsas om ytan i rummet medan vind och garderob renoveras. Hade planerat att ta ner en vägg och göra garderoben lite större… men jag har ångrat mig. Ett litet krypin får va kvar och helt enkelt bli en egen skrubb för skor, väskor, huvudbonader, skärp och andra accessoarer. Började gå igenom alla lådor med skor, några fick slängas o några ska skänkas. Konstaterade att jag med alla skor (sandaler, pumps, boots, stövlar, kängor, träningsskor, tofflor etc.) har nästan 60 par!! Woops! Gillar visst skor.. 😉

Garderob Skor

Imorse blev det iaf en promenad till jobbet. Det var den segaste promenaden på länge. Varje steg gjorde nästan ont. Fint väder iaf! Och äntligen har våren kommit med besked!

Vitsippor

Är så glad för jag känner inte av min pollenallergi nånting! Nada!! Kan undra om det har att göra med MSM trots allt? Förra året låg jag totalt däckad av allergin.

Trots trötthet har det varit en produktiv dag. Ska fortsätta i den andan. Har många stora saker i görningen.. om en månad säger jag bara. Om en månad. OM allt klaffar. 😉

Nu behövs det lite energi! Celsius! Gillar dig mer o mer!

Celsius @work

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *