Tillbaka på banan?

Vågar man säga att man är tillbaka? Tar det försiktigt, men idag var första gången sedan förra måndagen som jag satte min fot på gymmet.

Var helt jävla slutkörd igår kväll. Ont överallt och bara… ja, slut. Blev sängen direkt efter Gladiatorerna. Sov som en stock heeela natten och vaknade 6.30. Vafan?! Det är ju lördag och sovmorgon. Lyckades somna om, och det kändes som om jag sovit flera timmar till när jag kollade på klockan och den visade 7.30. Nu var det dock omöjligt att somna om. Upp o hoppa!

En smarrig frukost och lite soffhäng innan jag blev upphämtad av Bea, Mathias, lilla Casper och hundarna Atlas och Kalle. Vi åkte till Långasand och traskade runt i skogen och längs stranden. Blåsigt och kallt men ändå ljuvligt. Fantastiskt fin dag!

Utsikt över LångasandUtsikt från en liten knalle.

Bea kastar..Bea kastar en ”liten” pinne till 2 leksugna hundar. De skulle kasta sig över stup för att få tag på pinnen!

Ett fruset LångasandAtt få springa på stranden var ju bara huuuuuur kul som helst. Lite slirigt för vovvarna på isen dock. 🙂

Atlas & KalleDessa två vilddjur satt för en gångs skull stilla jämte varandra. 🙂

Hemma igen och en lätt lunch senare bestämde jag mig för att åka in till stan för att sola. Känner mig som ett spöke, behöver få lite fäääärg! Åh, va jag längtar efter sommaren. Eller en semester. Får nöja mig med solarium och ev brun-utan-sol så länge..
Efter solningen åkte jag till gymmet. Micke o Kenneth skulle köra bröst så jag tänkte att jag hakar på.

Tänkte ta det rätt lugnt, men självklart tog man i så gott man kunde. Började med bänkpress. Satte 2 rätt lätta 10or på 40 kg, och ökade till 45 på sista där det kändes bra första 5 repsen, sen fick jag hjälp av Kenneth på de sista.

Över till hantelpress med lutande bänk. Nöjde mig med 16-kilos idag och fokuserade på kontakt. Rör hantlarna som nästan i en cirkel, vilket gör övningen betydligt tyngre men ger en god kontakt.

Sista bröstövningen blev drag i kabelmaskinen. Även här fokus på kontakt. Och det fick jag! Så mycket att det nästan svartnade för ögonen. Klättrade inte så högt på vikterna utan nöjde mig med 32,5 kg i varje magasin.

Killarna avslutade träningspasset med att köra mage i maskin. Själv körde jag crunches på boll med fötterna (tåspetsarna) upp mot väggen och sedan planka 3x 1 min.

När jag skulle visa Kenneth nåt på mobilen när vi var på väg därifrån så märkte jag hur mina armar skakade. Hade visst tagit ut mig rätt bra ändå.

Skulle sovit lite nu på eftermiddagen men tiden har bara sprungit iväg. Tog ett gött bubbelbad och fixade lite annat. Strax väntar middag hos päronen och sen jobb 22-04. Tur det finns koffein. Tror 2 burkar Celsius får följa med mig i bilen ikväll.

Hoppas ni har en bra lördag gott folk. 🙂

Over and out!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *