Teamwork

Igår kom jag äntligen iväg till gymmet igen. Och hela familjen (nästan) var med. Älsklingen och Ellie följde med.

Det var helt fantastiskt väder igår så vi tog en kvällspromenad till Friskis. Väl där så körde vi ben. Jag värmde upp med knäböj med ’kvastskaftet’ på axlarna. Efter graviditeten är min styrka = noll! Men det börjar sakta men säkert ta sig. Efter lite uppvärmning så testade jag för första gången med stången på axlarna på över ett halvår. Endast stången väger 20 kg och det räcker gott nu i början. Gjorde 3 set med 10 repetitioner. Oj va benen skakade efteråt!
Känns så sjukt att veta att jag innan bulan på magen dök upp gjorde 10or med 60 kg och att mitt PB är (på träning) 100 kg! Känns som att det är ljusår bort innan man är tillbaka på dom vikterna.. men det är bara att kämpa.

Gjorde lite utfall med Ellie som vikt. Lillan var vaken hela passet och ville inte ligga själv i vagnen så jag och Joel turades om att hålla henne. När älsklingen körde sitt set så tog det lite tid med klovningen (på-/avlasting av vikter) så jag körde lite andra övningar medan jag höll i Ellie. Iaf 5 kg extravikt. 🙂

Stretchade en hel del också. Mååååste bli bättre på det. Stelare än ett kylskåp för tusan!

Med skakiga ben gick vi sedan hemåt igen i mörkret. Kvällarna är inte så ljusa längre, men jag välkomnar ändå hösten. 🙂 O längtar faktiskt till jul..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *