Sweet Sunday!

Söndag.

Skulle jobbat idag men med tanke på mitt revben så löste jag det passet redan innan i veckan. Ryggen är förvisso mycket bättre nu men känner att vila idag var helt rätt beslut. Jag behövde komma ikapp med allt annat som låg och väntade på min lilla bucket-list.

Skönt att va ledig hela helgen. I fredags skulle en donna till Jerikoff (katten) kommit på besök men hon kom först på lördagen. Så i lördags morse, tidigt som fan, gick jag och älskling upp för att jobba. Eller rättare sagt, han skulle jobba och jag hängde med. Att hänga med min lastbilschaufför hela vägen till Vimmerby o tillbaka kl 03 på morgonen skulle somliga säkert anse är insane, men jag ville. 🙂

Med 60 ton tung lastbil rullade vi upp till Vimmerby och möttes av soluppgången. Fick äran att parkera ”lilla kärran” när vi var tillbaka på åkeriet. Mäktigt. 🙂

När vi kom hem hade Jerikoffs date kommit hem till oss. Dessvärre kommer de inte jättebra överens.. men de är iaf inte lika osams längre.

Idag har jag fått gjort massor! Putsat en del fönster, monterat stänkskärmar på cykeln, planterat penséer i krukan på trappan, gått nästan 1 mil med Pia, städat, bakat världens godaste chokladbollar m m.

De där chokladbollarna fick jag inspiration av av Emma på Instagram. Hade inte exakt samma mängd som hon.. men när jag kollat runt så verkar det som att folk varierat mängden ändå. Jag hade iaf i
250 g naturella cashewnötter
190 g (30 st) ekologiska torkade dadlar
2 msk kakao
1 msk kokosolja
0,5 dl vatten
Mixade allt och gjorde små bollar som jag sen rullade i ekologisk kokos. Raw food!! Bara bra ingredienser. 🙂

Skönt att man får gjort en massa. Även hunnit med en powernap.

Nu är det kväll.. har absolut inget på agendan. Ska bara läsa, kanske ta ett bad. Chilla!!

Visst är man galet träningssugen, men SÅ bra är inte ryggen ännu. Stramar lite när jag vrider huvudet emellanåt. Ska bli 100% först.

Hoppas ni haft en skön helg!

(Bilder kommer!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *