Svettigt!

Mycket som är svettigt nu. Det är ganska mycket på schemat o faktiskt lite stressigt. Sen fick jag till ett riktigt bra träningspass igår som även det var svettigt. 😉

Igår höll jag i ett föredrag hos Rotary. Blev medlem i somras i Rotary Falkenberg-Herting och trivs kanonbra i gänget även om jag inte lärt känna alla ännu. Som ny medlem ska man hålla i ett ego-föredrag, dvs berätta lite om sig själv. Det brukar ju inte vara några större problem att tjöta på om sig själv och allt man varit med om, men när man har en viss tid att berätta på samt att åhörarna är folk man hyser stor respekt för så kommer nervositeten krypande.
Hade gjort en presentation med hjälp av Sway istället för klassiska Power Point. Gillar hur Sway designar om presentationen med ett klick. 🙂 Testa! Dessutom anpassar den presentationen efter bildformatet (telefon, iPad, dator, tv, projektor etc).
4130.clip_image004_5C2C779E

När jag skulle rigga upp allt så gick det dock inte som planerat. Min dator ville inte alls samarbeta med projektorn efter installationen av Windows 10. Min backup-plan var iPaden, men den fyllde inte ut hela ytan och texten blev liiiiten. Fick till slut låna en dator av Strandbaden och presentationen/föredraget gick kanon bortsett från att ljudet på ett videoklipp föll bort. Men jag är nöjd! Och nu är den biten avklarad. 🙂 Kommande veckor ska jag vara gästvärd, så jag hoppas lära känna de andra medlemmarna då och bli mer ”hemma” i klubben.

Eftermiddagen spenderades hos bästa svärmor som passat Ellie medans jag höll i föredraget. Bättre svärmor får man leta efter. 🙂 Hon har 8 egna barn och ett antal barnbarn.. så känner mig trygg med att lämna Ellie hos henne. 🙂 Skulle hämtat hem Ellie efter föredraget men hon fick va kvar hos farmor en stund till. Sambon med sonen skulle ändå hälsa på efter dagis så de hämtade hem Ellie då. Jag passade på att smita hem och städa. En riktig storstädning! Dammsugning, småfix, dammtorkning, röj, diska m m. Sååå skönt att komma hem till ett välstädat hem. 🙂

Senare på kvällen så smet jag iväg till gymmet. Sambon pyser iväg titt som tätt o tränar när jag är hemma med barnen, så nu var det min tur.

Var ganska mycket folk på gymmet så min plan att bänka sket sig. Istället blev det ett bröstpass med lite andra övningar. Hantelpress m lutande bänk där jag fick gjort en 10a med 16-kilos hantlarna. Sen kabeldrag snett neråt följt av pec-dec. Hade ett grymt jävla go igår och kämpade tills musklerna verkligen inte klarade fler repetitioner. Avslutade passet på spinningcykeln med att få upp pulsen ordentligt. SÅ skönt att få svettas! Skakade i hela kroppen när jag gick därifrån. 🙂

Efter en period med för mycket godis o för lite träning är det nu dags att ta tag i det här igen. Ordning o reda med kosten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *