Summertime!

Ledsen att det inte uppdaterats sĂ„ mycket. Har haft fullt upp med.. semester. 🙂

Lördagen bjöd pÄ festande med goda vÀnner och nyfunna bekantskaper. En svÀng pÄ stan och sen hemgÄng.

Söndagen innebar jobb, jobb, jobb. Blev sovmorgon sÄ jag missade trÀningen. In bakom ratten mellan 12-23 och en lÄngkörning till VÀrnamo med mamsen. Perfekt dag för ÀndamÄlet.
Kinnared
Stannade till lÀngs vÀgen för en fika. Vacker dag! Och tydligen sÄ hade vi solen med oss nÀr molnen hÀckade hemma i Falkenberg.

PÄ mÄndagen blev det ett tidigt trÀningspass. Bröst o axlar med Micke, Kenneth & MÄrten pÄ Friskis, sen vÀntade en dag i solen! BalkonghÀng till att börja med och sen ut en svÀng pÄ havet med farsans bÄt. PremiÀrturen för min del. Underbart!!
IMG_7139 IMG_7142 IMG_7145
Drog ut till Marsten men det blÄste en del sÄ vi la aldrig till. Stack ut o fiskade istÀllet men fick bara en liten makrill. Klockan blev mycket och det blev rÀtt kallt sÄ vi Äkte hem igen.

Men en underbar sommardag blev det! 🙂

IgĂ„r körde jag rygg, biceps o mage pĂ„ gymmet. KĂ€nns ordentligt idag i iaf biceps. Hade ett skönt flow pĂ„ gymmet och hittade mitt tunnelseende. Hörlurar pĂ„ – world off! Och snĂ€lla stör mig inte nĂ€r jag trĂ€nar med lurarna. De betyder oftast att jag inte vill bli störd. KĂ€nner jag för att prata sĂ„ tar jag av mig hörlurarna. Punkt!

Börjar fÄ fÀrg.. och form. Dieten gÄr Ät helvete! Men sen skiter jag rÀtt mycket i det just nu. Jag trÀnar o har roligt och lever livet!
Backpose

Nu… pĂ„ med inlines o ivĂ€g till Tullbro. TrĂ€ning med Erik. Sen strandhĂ€ng. Älskar semester!! 🙂

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *