Spring i benen!

Energi!!

För det mesta är energin på topp. Har mina svackor som alla andra.. men just nu går det bra. 🙂

Gårdagen ägnades åt lite morgoncardio följt av jobb. Eftermiddagen och en bit in på kvällen var jag på seminarium inom miljö och fastigheter. Intressant (då det är det vi delvis jobbar med) och det bildades många nya kontakter. Älskar nätverkande. 🙂
Det bjöds på tårta i pausen och thaibuffé efteråt. Var inte hemma förrän närmare 20-tiden. Träna? Hmm.. jo. Kanske. Nej. Eller?

Testade lite låtar i Just Dance 2014. Damn va jag älskar det spelet! Ny funktion är att man kan dansa med/mot andra i hela världen. Hittade ny favorit.
Gwen Stefani – Rich Girl

Här snackar vi om att rulla höfterna! I like! 🙂

Var dock inte helt nöjd med bara att dansa. Hoppade därför i mina nya 2XU Thermal tights och löpardojorna och begav mig ut på en kvällsrunda. Gick bra att springa hela vägen ut till bryggan.. typ 2 km. Stannade där o pausade en stund. Skulle jag nog inte gjort, för helt plötsligt var d jobbigt att springa efter det. Gick en etapp pga telefonsamtal och körde sen lite intervaller sista biten. Avslutade med några styrkeövningar nere på basketplanen..

Innan jag somnade låg jag och kollade på ett youtube-klipp av Robin Sharma. Läst en av hans böcker. Mycket tänkvärt i den! Och många budskap han förmedlar är något alla människor borde ta till sig.
Just detta klippet handlade om ”5 am club”, dvs att alltid gå upp kl 05.00 på morgonen. Träna, planera och på så sätt vara redo för dagen på ett helt annat vis!
Robin Sharma Change Robin Sharma Learners
Kanon! Om det inte vore för att jag somnade de sista minuterna av klippet och glömde att ställa klockan! Tack o lov blev jag väckt av ett meddelande kl 07. Tack sötis! 🙂

Blev en promenad till jobbet imorse iaf. Riktigt härligt och jag höll ett högt tempo. Ganska svettig när jag kom fram till jobbet.. tur man inte hade kundbesök idag. 🙂

Knappt en timme kvar. Och sen väntar gymmet. Rygg, liiite bröst och axlar tror jag det blir (man vet aldrig). Siktar på ett svettigt pass iaf! 🙂 Mer om det sen!

Puss på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *